|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Gallardo |
İletim - 22/11/2005 : 15:29:35 internette gezinirken ufoların incelendiğini göseteren bir site buldum. resimdekiler harbiden gerçek uzaylılar gibiydi. inanır gibi oldum ama birde siz bakın resimlere. çok enteresan http://aliens.monstrous.com/roswell_gallery.htm |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ArcHAng3L |
İletim - 27/11/2005 : 19:03:51 Yüzde düşük bize oldukça inandırıcı kanıtlar ve gerçek belgeler getirmedikçe hayal gücümüzün etkinliğine göre inanmamız gerekir ve ben en azından o resme inanmıyorum. |
|KRONDOR| |
İletim - 27/11/2005 : 16:26:19 Ortada birkaç resim var; ama gerçek oldukları kesin değil. Bunlara bakıp ne dememizi veya neleri tartışmamızı bekliyorsun ki? Zaten sitenin diğer bölümlerine bakarsak; Zombi, Godzilla, Cadılar, Periler, Hayaletler gibi, tamamen fantazi ürünü varlıklara da verildiğini görebilirsin. Bu durumda bu resimlerin gerçekçiliğine ne kadar inanabiliriz ki? |
Gallardo |
İletim - 27/11/2005 : 16:03:29 konuları olmadık yerlere çekiyosunuz. ben sadece enteresan resimler buldum ve paylaşmak istedim ama......yazıık |
nurettinki |
İletim - 26/11/2005 : 23:15:30 Niye bukadar tartışıyorsunuz ki,Mustafa Topaloğluna soralım... |
yamac |
İletim - 26/11/2005 : 13:03:52 Teyzemde bir oyuncak bebek var gözlerini kapatıp açıyo ağzını oynatıyo aynı gerçek bebek gibi bence bunlarda böyle oyuncak aletler zaten dünya uzayda olduğundan bizde uzaylı oluyoruz |
|
|
|