AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Bilim - Teknik - Teknoloji
 Uzay hakkında yardım...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
major İletim - 07/11/2005 : 17:57:43
Arkadaşlar benim uzay hakkında özellikle gök cisimleri olmak üzere geniş kapsamlı bilgiye ihtiyacım var. Aslında video bulabilirsem daha iyi olur. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HASSOOO İletim - 08/11/2005 : 19:09:02
Tartışalım hocam bir ara, şu haftayı ve sınavları bir atlatayım :) MSN adresim var sende sanırım ;) Konuyu da uzatmayayım ;)
Avaris İletim - 08/11/2005 : 16:25:01
HASSOOO, bilimin ne olduğu, neler ile ilgilendiği hakkında istersen icq, msn vs tartışabiliriz. Özetle ifade etmem gerekirse yanlış bir bakış açın var. Hem bilimle, hem de evrimle ilgili (dolayısı ile tübitak ile de ilgili).

Onun ötesinde bu konunun yeri burası değil.
HASSOOO İletim - 08/11/2005 : 00:56:47
Bilim gerçeği araştırıp ortaya çıkarmakla görevli midir değil midir? Eğer kainat hakikaten Allah tarafından varedilmişse; o zaman sen gerçeğin bilimle alakası olmadığını (en azından bu konuda) iddia ediyorsun.

Evrimden örnek vermemin nedeni, o şahısların olmayan bir şeyi var gibi göstermeye çalışmaları ve bunun "bilimsel" kabul edilmesi (mesela TUBİTAK)
Avaris İletim - 08/11/2005 : 00:31:34
Hangi gök cisimleri hakkında ve ne kadar geniş kapsamlı?!?!

Üniversitelerin kütüphanesinde kafasına vurduğunuzu bayıltacak ölçekte kozmoloji kitapları mutlaka vardır.
|KRONDOR| İletim - 08/11/2005 : 00:00:36
Kuran-ı Kerim'de evrenin ortaya çıkışı şöyle açıklanır:
“O gökleri ve yeri yoktan var edendir...„

Ne kadar bilimsel bir gerçek değil mi? Bilimde Allah'ın, God'ın vs. işi olmaz. Lütfen bilimin ne olduğunu öğrenin, sonra gelip tartışırız (ben biliyorum havasında değilim. Ama en azından bilimsel bir gerçeği açıklarken dinden yararlanılmayacağını biliyorum).

Ayrıca konuyu da saptırmayalım. Ben evrimden bahsetmiyorum. Ki bana gelip evrimden bahsetmen de komik olmuş. Hiçbir zaman evrimi savunmadım. Vardır veya yoktur, beni ilgilendirmez.

0.03 Snitz Forums 2000