|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ceberruh |
İletim - 24/08/2005 : 08:42:45 Mars gezegeni Ağustostan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak cismi olacak. Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek. 27 Ağustos'ta Mars dünyaya 34,65 milyon mil yaklaştığında en büyük göründüğü gün olacak. 27 Ağustos gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin. Dünyanın iki ay'ı varmış gibi görünecek.
Mars'ın dünyaya bu kadar yakın geçeceği bir sonraki tarih 2287 yılı. Bunu dostlarınızla paylaşın. Bugün hayatta olan hiçbir kimse bu olayı tekrar göremeyecek.
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 02/09/2005 : 03:07:56 alıntı: ben bişey gördüm acaba o gece dolunay var mıydı dolunay gibi bir cisim gördüm mars olabilir mi acaba?
Yorumlardan anladığım kadarıyla çoğunuzun gök cisimleri konusunda pek bilgisi yok :) Mars ufacık bir ışık çıkartır ve turuncu renktedir. İlk mesajda yazılan Ay kadar büyük gözükme olayı tamamen abartıdan ibaret. Hiçbir cisim Ay kadar parlak gözükemez (Bir aralar Dünya'dan rahat bir şekilde gözükebilecek yapay bir uydu yapılacağı ve Ay kadar büyük gözükeceği söyleniyordu. Yaparlarsa anca o gözükür). |
_GaNdAlF_ |
İletim - 01/09/2005 : 23:29:17 Ben hiç bişey göremedim ay bile gözükmüydu o gece marsı nasıl göriyim. |
wolverine |
İletim - 01/09/2005 : 20:44:20 ben bişey gördüm acaba o gece dolunay var mıydı dolunay gibi bir cisim gördüm mars olabilir mi acaba?
|
|KRONDOR| |
İletim - 30/08/2005 : 01:41:52 Nereden yolluyorlar sizi sorması ayıp? Uykun geldiyse git uyu. Uyuyamıyorsan gelip ninni söyleyeyim istersen... Bir daha gereksiz mesaj yazarsan ve ard arda mesaj atarsan üyeliğin kilitlenecek. |
DO_GU_CAN |
İletim - 30/08/2005 : 01:01:49 bence gerçek diğildi okadar boşuna bekledik yaaaaa zaten görcez diye kaça kadar bekledik uykum gelidi. pardon geldi   |
|
|
|