AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Bilim - Teknik - Teknoloji
 Japonlar Depremi uyaran alet yaptılar

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
iso_demiro İletim - 09/02/2008 : 13:29:25
Teknoloji denildiğinde aklımıza hep japonlar gelir.Yine japonlar depremi 30 saniye önce uyaran alet yaptılar.

Dünyada Bir ilk olacak
Japonlar,şu günlerde deprem aletini test etmeyi planlıyor.Fay hattı kırıldığında,harekete geçen aletle televizyondan uyarmayı planlıyor.Böylelikle binlerce insan deprem olmadan önce ocağı, suyu,doğal gazı vs. kapatmak için vakit bulabilecek...

Tamamen kendim yazdım ancak haberi başka bir yerden buldum...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ShiLMyrO İletim - 11/02/2008 : 00:40:23
Küçücük Japon dostlarımız aralardan kaçarken biz falinayla oturup bira içip göbek yapan Türkler, dur uzatmalar bitsin 29 saniye var şeklinde kolon kiriş altında kalırız.Hatta dışarıya çıktığımızda radyoyu açıp maçın kaç kaç bittiini öğrenmeye bile çalışabiliriz.(KAÇARSAK)
iso_demiro İletim - 10/02/2008 : 16:41:26
alıntı:
007 JAMES BOND tarafından yazılan:

Kobebryant çok haklısın. Sana katılıyorum. Ben de bir nebze de olsa bunu açıklamak istemiştim. :)

Öylemiii?
[quote]007 JAMES BOND tarafından yazılan:

İso, 30 saniye içinde insanların bu kadar çok şey yapıp bir de canlı yayından insanlara haber verebileceklerine inanmıyorum. Sence? Bendeniz pek yararlı olacağını düşünmüyorum :D

bunu sen yazmamışmıydın?Ben yazıdan anlıyorum ki sende bir an için japonları türk sandın james bond:Dkabul et
007 JAMES BOND İletim - 10/02/2008 : 16:29:39
Kobebryant çok haklısın. Sana katılıyorum. Ben de bir nebze de olsa bunu açıklamak istemiştim. :)
iso_demiro İletim - 09/02/2008 : 18:46:15
koberyant'ın dediği çok doğru biz japonları türkler sandık galiba ne yalan söyleyeyim bende sandım
kobebryant İletim - 09/02/2008 : 17:20:10
Ama şöyle birşey var. Japonlar artık duruma alışmış durumda yani o haberi aldıkları zaman o kadar panik yapmazlar ancak Türk halkı dışarı çıkmak için birbirini ezer. xD Bu alet Japonya'da gerçekten işe yarayabilir ancak Türkiye'de işe yarayacağını hiç sanmıyorum. xD

0.03 Snitz Forums 2000