|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
iso_demiro |
İletim - 29/12/2007 : 18:00:04 Okyanusun en derin bölgesinde ışık görmeyen karanlık ve soğuk suda yaşayan yeni mikroorganizmalar ilk kez görüntülendi. Bazıları son derece güzel görünen bu organizmaların bir kısmı da çok iğrenç göründü.
Araştırmayı yapan bilimadamları, okyanus derinliklerinde daha pek çok yeni canlı türleri olduğunu ve bu yeni türlerinde yakında gün yüzüne çıkarılacağını belirtti.
İşte yeni keşfedilen o canlılar... C:\Documents and Settings\MY PC\Belgelerim\Resimlerim\c1.jpg
C:\Documents and Settings\MY PC\Belgelerim\Resimlerim\c2.jpg
C:\Documents and Settings\MY PC\Belgelerim\Resimlerim\c3.jpg
C:\Documents and Settings\MY PC\Belgelerim\Resimlerim\c4.jpg
C:\Documents and Settings\MY PC\Belgelerim\Resimlerim\c5.jpg
C:\Documents and Settings\MY PC\Belgelerim\Resimlerim\c6.jpg
C:\Documents and Settings\MY PC\Belgelerim\Resimlerim\c7.jpg
ALINTIDIR |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Tony_P@rker |
İletim - 30/12/2007 : 23:05:20 1 tane konudan verirsen araştırmalarını kirlilik olmaz, her araştırma için konu acmana gerek kalmaz böylece.. |
chessmaster |
İletim - 30/12/2007 : 13:03:41 alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
alıntı: chessmaster tarafından yazılan:
tamam iyi konular açıyorda direk koymasın diyoruz biz :) bari koymadan okusun my pc ne yahu :D insan bakmazmı.. ya 18+ link çıksa idi ? 18- arkadaşlarmızın psikolojisinin bozulmayacağından eminimde ayıp olurdu yani..
Ya baktım bakmadan niye koyayım o linki kopyala adres çubuğuna yapıştır gör resmi. Sanki bir tek resme bakmıyorum kanıtla ozaman kanıtla nerden biliyosun bakmadığımı konularımda 18+ resmi gördün mü hiç! 
kazmanın teki rapid e koymadan direk bilgisayardaki yerini vermiş sende direk koymuşsun buraya... |
Dodo |
İletim - 30/12/2007 : 12:36:14 Böyle devam edeceksen mümkünse bir ömür olanından rica ediyorum. |
iso_demiro |
İletim - 30/12/2007 : 10:43:51 ben zaten senin dediğin gibi anlıyorum.1 hafta araştırma maraştırma yapmayacağım merak etme |
t.j. |
İletim - 30/12/2007 : 10:41:14 iso demiro, niye buna "mission failed" şeklinde bakıyorsunki. Burda öyle bir durum yok. Sitedeki yöneticiler, üyeler sen konu açma demiyorlar. Sadece wikipedia'ya girip kopyala yapıştır yapma diyorlar. Ayrıca sen wikipedia'ya girip kopyala yapıştır yapınca eline bir şey geçmeyecek, sadece herkese sana uyarıda bulunacak. O nedenle çok fazla konu açmazsan iyi olur. Hem site kirlenmez hem de kimse sana şu anda dediği şeyleri demez. |
|
|
|