|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| NoD0ubT |
İletim - 16/08/2005 : 12:12:23 Eminim Turgut Özakman'ın bu kitabını duymayan kalmamıştır, kaldıysa da bir an önce alıp okusun! 80 Yıldır beklenen kitap... Tüm yeni nesillere eşi olmayan bir armağan... Bu kitabı sürekli gözleriniz dolarak okuyacaksınız.. |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| thakki1 |
İletim - 17/08/2005 : 11:39:49 eğlendirici derken komik anlamında söylemedim zaten, neyse birde mim kemal ökenin bu tarz bir ikilemesi var onuda okumanı tavsiye ediyorum, "günbatımı" ve "kızılelma - sürgündeki sevda"
Sevgili Gençler ! .... Emperyalizmi ve yamaklarını dize getiren, bir enkazdan yepyeni, çağdaş bir devlet kurmayı başaran atalarınızla gurur duyun, şehit ve gazi atalarınızın onurunu yalancılara çiğnetmeyin. |
| NoD0ubT |
İletim - 17/08/2005 : 04:26:45 Hocam, ağlamaktan okuyabilsek... ),: Her satırında daha bir hüzün ve anlam taşıyor.. |
| thakki1 |
İletim - 16/08/2005 : 20:32:27 ehe eğlenceli olduğu kesin ama bir okadarda düşündürücü insanın başlayınca bırakası gelmiyor |
|
|
|