|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
zeggy_557 |
İletim - 26/03/2005 : 01:25:44 Bu dergiler arasında favorileriniz ne ve tabii ki neden? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
wolverine |
İletim - 14/08/2008 : 13:17:27 alıntı: Jansay tarafından yazılan:
Vay, Göktuğ Yüksel'i sende tanıyosun demek. Eski bir CD Oyun Okuyucusu olmalısın laklak17. Ahhh, ne vardı kapanacak, Cd Oyun gibisi yoktu. Diğer dergilerden çok farklı, oyun ağırlıklı ve çok alıştığım, 2 klasör dolusu arşivini yaptığım bi dergiydi. 2. sırada (1. de diyebiliriz Cd Oyun yok artık) level diyebiliriz (hatta Ağustos 2006 sayısında Göktuğ'da yazıyodu) öbürlerini denemedim...
Bu arada Göktuğ Yüksel napıyor bu aralar bi bilgisi olan varsa lütfen ileti atsın...
Çok çok geç olmuş ama, Göktuğ şu an Oyungezer dergisinde N.E.M köşesinde devam ediyor. |
kagan97 |
İletim - 13/08/2008 : 22:27:59 oyungezer,oyuncu dergileri alıyorum |
Jansay |
İletim - 20/11/2007 : 07:47:14 Vay, Göktuğ Yüksel'i sende tanıyosun demek. Eski bir CD Oyun Okuyucusu olmalısın laklak17. Ahhh, ne vardı kapanacak, Cd Oyun gibisi yoktu. Diğer dergilerden çok farklı, oyun ağırlıklı ve çok alıştığım, 2 klasör dolusu arşivini yaptığım bi dergiydi. 2. sırada (1. de diyebiliriz Cd Oyun yok artık) level diyebiliriz (hatta Ağustos 2006 sayısında Göktuğ'da yazıyodu) öbürlerini denemedim...
Bu arada Göktuğ Yüksel napıyor bu aralar bi bilgisi olan varsa lütfen ileti atsın... |
laklak17 |
İletim - 23/10/2007 : 17:32:30 www.oyungezer.com.tr işte muhteşem kadro ..kasım ayında bayilerde...
Sinan Akkol Level (Yazı İşleri Müdürü) Serpil Ulutürk Level, PCGamer, ProGamer (Yazı İşleri Müdürü) Tuğbek Ölek Level (Yayın Koordinatörü), PCGamer (Yazı İşleri Müd.) Berkant Akarcan Level Erce Güven Level Erdem Madaralı Level Eren Okka Level Eser Güven Level, PCGamer Göker Nurbeyler Level Göktuğ Yüksel Güven Çatak Jesuskane L MegaEmin Level Mehmet Kentel Level Olgay Ertez Level Volkan Turan Level
|
laklak17 |
İletim - 23/10/2007 : 17:28:37 www.oyungezer.com.tr LEVEL, ProGamer ve PC Gamer dergilerini hazırlayan ekipten yepyeni bir oyun dergisi geliyor!
Geçtiğimiz ay LEVEL dergisinden ayrılan yazar kadrosu yeni bir oyun dergisi için kolları sıvadı hazırlanıyor. Sinan Akkol, Tuğbek Ölek ve Serpil Ulutürk öncülüğünde Türkiye’de şimdiye kadar çıkmış en başarılı oyun dergilerinin altına imzasını atan bu ekibin yeni oyun dergisi OYUNGEZER, Kasım ayında piyasada olacak.
OYUNGEZER, standart oyun dergiciliğinin ötesinde bir misyon üstleniyor. Dergi, sıcak ve samimi yazıları, okuyucuya en doğru bilgiyi en kısa yoldan anlatan bir üslupla harmanlayacak. Oyunlara ve oyunculuğa karşı ülkemizdeki yerleşik önyargıları değiştirmek de Oyungezer’in öncelikli hedefleri arasında.
PC, PlayStation ve Nintendo platformlarına ait oyunlarla ilgili her şey Oyungezer’in ilgi alanı içinde yer alıyor. Ayrıca Oyungezer okurları her ay birbirinden değerli promosyonları da dergiyle beraber edinecek. Türkiye’nin en özenli hazırlanmış DVD içeriğine de sahip olan dergi, 8 GB’lık DVD’siyle aylık oyun ihtiyacınızı karşılayacak.
İlk sayısı Kasım ayında çıkacak olan Oyungezer’in kısa zamanda oyun dergileri arasında liderliğe oturacak, samimi ve kendinizi ait hissedebileceğiniz bir oyun dergisi olacak.
Ekim ayı başında Oyungezer’in websitesi de Beta yayınına başladı. Yazar ve okurların büyük bir heyecanla buluşutuğu sitenin forumları daha şimdiden dolup taşıyor! http://www.oyungezer.com.tr
|
|
|
|