AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Chuck Palahniuk - Fight Club

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Dodo İletim - 10/07/2010 : 21:56:32
Filmin bir kitap uyarlaması olduğunu duyar duymaz koşup aldım kitabı. Karşılaştırma yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama kitap da en az film kadar sürükleyici. Üstelik filmden farklı alternatif ve daha karanlık bir son da sizi bekliyor. Kitabın ilk yüz sayfası neredeyse birebir filmle aynı. Sonrasında ise büyük farklılıklar meydana geliyor. Kitapta Tyler'ın kimya konusunda ne kadar alim olduğunu daha iyi görebiliyoruz. Filmde yer almayan müthiş vecizeler de cabası. Okuyun okutun. Okuyan da yorumlarını paylaşsın bizle.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CrAzY_IVAN İletim - 11/07/2010 : 21:06:02
Kitabın yazarını da ekleyelim konu başlığına da, anlaşılsın. :)
CrAzY_IVAN İletim - 10/07/2010 : 22:58:50
Siz ona bakmayın çocuklar, Barış Manço ağabeyinizin dediği gibi -Hoş yeni nesiller bilmiyor artık Barış abinin öğütlerini.- ıspanak yiyin, süt için, arabaların ön koltuklarına oturmayın...

Tyler Durden abinizin dediği gibi de, "The first rule of Fight Club is: you do not talk about Fight Club."
Artist İletim - 10/07/2010 : 22:58:07
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

İstiyor musun burada yazdıklarımız okumaları sonucu kendini sodayla yakan bir sürü çocuk oluyor da velilerince mahkemelik oluyoruz Ivan? Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyip kalkışsak mı böyle bir şeye? Bir bardak suya bir ölçek çamaşır sodası karıştırıp içince müthiş hazlar yaşıyormuşsunuz çocuklar. Söylemedi demeyin!

"Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir."
Dodo İletim - 10/07/2010 : 22:37:04
İstiyor musun burada yazdıklarımız okumaları sonucu kendini sodayla yakan bir sürü çocuk oluyor da velilerince mahkemelik oluyoruz Ivan? Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyip kalkışsak mı böyle bir şeye? Bir bardak suya bir ölçek çamaşır sodası karıştırıp içince müthiş hazlar yaşıyormuşsunuz çocuklar. Söylemedi demeyin!
CrAzY_IVAN İletim - 10/07/2010 : 22:26:08
Tabii tabii kesin severim de, tez çalışması için yapmam gereken okumalardan, keyif okumalarına zaman kalmıyor. :(

Artı olarak temizleyici ve dezenfekte edici tüm kimyasallardan mümkün olduğunca uzak durmak -Temizlik için kullanma anları dışında.- en iyisi zaten.

0.03 Snitz Forums 2000