AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Beyin Gücü

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
umutcanuğuz İletim - 13/08/2008 : 17:25:15
Bilmiyorum alanınız var mı ya da adını duyanınız. Ben geçen ay almaya başladım ve üzerinde sayı:5 yazıyordu. Herhalde fazla birşey kaçırmamışız.

Beyin Gücü'nde dikkatimi çeken bilgiler, 'vay canına, amanın!!!' gibi ünlemler ile okuyucuyu şaşırtarak ilgi uyandırmak ve ilgi çekmek isteyen dergilerden çok pratik beyin geliştirme, ufak tefek bilgiler ve sizi beyin hakkında meraklandıran hikaye ve yazılarla dolu. Beyninizin içine davet ediyor diyebiliriz.

En azından benim aldığım sayı öyleydi. Dediğim gibi yeni çıkan bir dergi ve uzun soluklu olabilir mi bilemiyorum. Belki aynı içerik zenginliğini sonuna kadar devam da ettiremez. Ben almanızı tavsiye ederim.
Ek olarak verdikleri ki bu hafta da verdiler Murat Takma'nın 'Zeka ve Mantık Soruları' kitabı da gayet eğlenceli geldi. Bir de kitaptaki bir sorunun son matematik yazılısında milleti 'oturtan' soru olduğunu farketmem biraz gülümsetti.

www.beyingucudergisi.com

Bu arada bir reklam daha yapayım , dergide reklamı yapılan bir oyun sitesi; çok eğlenceli oyunları olan. IQ ölçme sistemini tam inceleyemediğim bir site. En azından diğer IQ testleri gibi 'aha 145, aha 93' demiyor sanırım.

www.gamesforthebrain.com
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Godjonshe İletim - 27/01/2009 : 09:04:37
Evet ikinci sitedeki zeka oyunları süper.
t.j. İletim - 02/11/2008 : 18:11:55
İkinci site gerçekten güzelmiş sağol.

0.03 Snitz Forums 2000