|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
zülal |
İletim - 16/07/2007 : 18:14:32 benim en son okuduğum kitap Ölüm saatleri sizin? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kcarakilic |
İletim - 03/11/2009 : 19:24:01 Bu aralar kişisel gelişim kitaplarına çok merak sardım ve kitap okuma alışkanlığı kazandım yazın can sıkıntısından dolayı (: Herşey Seninle Başlar Sadece Aptallar 8 Saat Uyur Şeytani Tavsiyeler Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç ya da Yoldan Çekil Ben Dünyanın En akıllı İnsanıyım Limit Sizsiniz
Son okuduğum kitaplar bunlardı genelde hepsini birer günde bitirmeye çalıştım çünkü kitap okurken ara vermeyi sevmiyorum.. Kesinlikle sizlerede tavsiye ederim..
|
kobebryant |
İletim - 30/01/2008 : 18:09:15 Bugün bitirdim bu kitabı: Agatha Christie - İskemlede Beş Ceset |
Dodo |
İletim - 26/01/2008 : 14:51:14 Portobello Cadısı - Paulo Coelho Daha yeni okumaya başladım bitirince mesajı edit'ler yazarım yorumu.. |
Wolf_Warrior |
İletim - 24/01/2008 : 15:21:02 Kazaklar(Tolstoy) |
nurettinki |
İletim - 09/01/2008 : 20:51:08 alıntı: nurettinki tarafından yazılan:
alıntı: nurettinki tarafından yazılan:
mehmet bilgin: doğu karadeniz umay türkeş: türklerin tarihi
bunlar bitti, bir devrim iki darbe Kamil Karavelioğlu nutuk M.Kemal ATATÜRK kovulduk ey halkım unutma bizi Emin Çölaşan
TRUVA DAVID GAMMELL yeni bitirdim, aynı yazarın bi de drenai masalları EFSANE adlı kitabını da okumuştum Truva 3 kitap olacakmış 1. bitirdim diğerleri henüz piyasada yok: bence her iki kitap da müthiş, keşke Truva filmi bu senaryoyla yapılsa(yeniden) çünkü film gerçekten çok kötü, brad pitt'de olmasa kesinlikle seyredilmez... |
|
|
|