AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Sauron vs. Voldemort

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
LittleDevil İletim - 03/01/2004 : 14:48:12
sizce bu ikisinden hangisi güçlü olabilir?ben bir karar veremedim sizce hangisi daha güçlü?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Rmn İletim - 18/01/2004 : 03:10:45
evet inanıyorum. onları yazan ve ya yaratan kişiler inanmayarak mı yarattılar? inanmadan hiçbirşey olmaz. inanç denen olgunun varoluşuda inanç ve inanma güçlüğü çeken kişileri doğru yola sokmak amaçlı değil midir? ne kadar hayali kahraman olsalarda bence hepsi varolan kişilikler. bu yüzden varolan şeyleri karşılaştırmakta bence sorun yok.

ayrıca rappiere boyle bir başlığın gereksiz olduğu konusunda katılıyor, hatta ve hatta sadece post almak için bu tip konuların açılmasına da karşıyım o da ayrı.
Bora Poyraz İletim - 17/01/2004 : 20:26:51
Onlar zaten konuyu kilitlenmesi gerekirse kilitlerler:Bizim onlara konuyu kilitleyin dememize gerek yok.En azından biz kapatılmasını istiyoruz diye kapatılması gibi bir lüksümüz yok.Sonuçta kimse mesaj atmazsa konu kendiliğinden kapanmış olur.
LittleDevil İletim - 17/01/2004 : 18:40:47
haklısın konular gitgide uzayıp fazlasıyla anlamsız olucaktı ben de bu yüzden susmuştum en iyisi tartışma büyümeden kilitleyin bu konuyu(suçumu kabul ediyorum)
Rappier İletim - 17/01/2004 : 18:36:12
Olay inanmak yada inanmamak değil, sadece yapılan yorumların ve sorulan soruların anlamsızlığı...
|KRONDOR| İletim - 17/01/2004 : 15:55:16
Rappier hayal ürünlerine gereksiz damgası vurmuyor. Onun söylediği Sauron, Gandalf ve diğer karakterlerin hayal ürünü oldukları, bunların güç gibi unsurlara sahip olmadıkları. Bu yüzden de onları karşılaştırmanın hiçbir mantığı olmadığı.

Ayrıca yazdığın şeylerden, senin bu tarz hayali kahramanlara inandığın ve bu yüzden oyun oynadığın sonucunu çıkardım. Yanlış mı düşünüyorum?

0.03 Snitz Forums 2000