|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
CrAzY_IVAN |
İletim - 16/07/2006 : 00:14:38 Kitap bulmak, araştırmak, aramak, sorgulamak, satın almak, sipariş etmek, okumak, vs.vs. :) için hangi sitelere bakıyorsunuz, hangi siteleri kullanıyorsunuz? Atalım bol bol sık kullanılanlara :) |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
wolverine |
İletim - 16/07/2006 : 11:18:28 ben internetten kitabı sadece bulamadığım kitap olunca alıyorum tabi raflardan kitap seçip kapağına-arkasına bakmak gibisi yokturda bir kitapçıya giriyorum adam hemen buyrun ne istemiştiniz diye soruyor ki gıcık oluyorum ben şöyle bir kitaplara bakayım deyince ne tür kitap istersiniz sorusu geliyor ki ben sinirimi belli etmemeye çalışıyorum yahu bir bırak şöyle dolaşıp bakayım... |
CrAzY_IVAN |
İletim - 16/07/2006 : 03:42:40 Maksadım almaktan çok araştırmak. Kitapçıya gittiğimde "şu kitap var mı diye" sorabilmek :) Bazı yazarların kitaplarını bulabilmek, ve hatta belirli konularda kitaplara ulaşabilmek :)) |
Avaris |
İletim - 16/07/2006 : 02:33:49 Hepsi için: Kitapçı :). Raflar arasında dolaşmak, kitapları alıp arka kapaklara, içinden birkaç sayfaya bakmak, o hafif tozlu kağıt kokusu olmazsa olmaz benim için. İnternetten kitap almıyorum kısaca. Ama ideefixe'yi (www.ideefixe.com) severim. Sorgulama ve yeni çıkan kitaplardan haberdar olmak için kullanıyorum. |
wolverine |
İletim - 16/07/2006 : 01:20:02 www.hepsiburada.com var burası güvenilir bir kaç kere dergi siparişi yapmıştım sorun çıkarmadan geldi.
www.kitapyurdu.com da var ki burası sadece kitap üzerine çalışıyor buradan bir kitap sipariş etmiştim sorun çıkmadan geldi. |
|
|
|