AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Eminem Türkiye'ye Geliooorr

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
DeMoN_HuNtEr İletim - 13/08/2005 : 20:12:29
Evet arkadaşlar Eminem yanında 50 Cent le 21 Eylül de İstanbul da.
Avrupa turnesinde en son İstanbul u seçmiş
Konserin nerede yapılacağı belli değilmiş bi stadda yapmayı düşünüyolarmış. İnşallah kadıköyde olur diyecem ama FB'nin stadı vereceğini sanmıyorum. İnşallah bostancı ya yakın olur da giderim (tabi alırlarsa)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
DharkjuNs İletim - 21/08/2005 : 18:36:37
yaa gerçekten çook komiksiniz neden miş koRn the cure offspring falan geliyoo çunku kardeşim bu adamlar turkiyede 2 ,3 senede bir gorebileceğin adamlar!..
Örneğin;bunların yerine maNga ,mor ve otesi ,vs gelse nolur bunlar senin herzaman dinleyebilecein adamlar mesela manga yı geçen kış bizim dershane bile getirtti yani oole çuvalla parayı alıp gitmek kolay deiL arkadaşım!..

Naçizane!..
uckazaz İletim - 21/08/2005 : 16:58:28
tabii ki.onlar kadar hayran kitlesi varsa gelsinler.herkes senin benim gibi düşünmüyor malesef:)Adamların gelişi aylar önceden olay yaratıyor.
AYDINLI SERHAT İletim - 21/08/2005 : 14:43:08
bence onlarında gelmesini istemiyorum kendi ülkemizin sanatçıları gelseler daha iyi olur deyilmi arkadaşım
uckazaz İletim - 21/08/2005 : 13:29:51
alıntı:
AYDINLI SERHAT tarafından yazılan:

bazı arkadaşlar bana kızacaklara ama bence gelmese daha iyi olur eminemin bize ne yararı varkı arkadaşlar adam buraya geklecek çuvalla parayı eline alıp gidecek saygılarım

Öyle diyosun da adamın bi sürü fanı var türkiyede.Sonuçta onları eğlendirmek,sevindirmek amaç.Ona bakılırsa niye Korn,The Offspring,The Cure geliyo?ne yararı var bize?parayı alıp gidecek :)
DharkjuNs İletim - 21/08/2005 : 13:07:37
Neden Mİ???

Awatarıma bakın :=))

0.03 Snitz Forums 2000