AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Live 8

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
R_Van Der VAARTTT İletim - 05/07/2005 : 12:39:23
Dünyanın dört bir yanında yapılan konserde amaç Afrikalılara yardım etmekti ve bunda ne kadar başarılı olundu bilinmez.Konserin kalitesi beklediğimden daha düşüktü fakat elbette akşamdan sabha kadar izlenecek zevk dolu bir konserdi.Özellikle ben Philedelphia'da Will Smith'in "Switch" şarkısının neredeyse tamamını seyircilere söyletmesi muazzam bir olaydı.Açıkçası orada olmak isterdim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
R_Van Der VAARTTT İletim - 05/07/2005 : 22:44:36
alıntı:
Generalll tarafından yazılan:

İngiltere'de idi.Ntv canlı verdi 8 saat boyunca...

Sadece İngiltere'de değildi, ABD(Philadelphia, Cornwall), Japonya(Tokyo), Rusya(Moskova), Fransa(Paris), Almanya(Berlin), İtalya(Roma),Canada(Barrie), Güney Afrika'da(Johanssenberg-yanlış yazmış olabilirim-)yapıldı.
Generalll İletim - 05/07/2005 : 21:15:56
İngiltere'de idi.Ntv canlı verdi 8 saat boyunca...
HASSOOO İletim - 05/07/2005 : 19:37:42
Nerdeydi bu?
|KRONDOR| İletim - 05/07/2005 : 14:04:30
Pink Floyd'u tekrar birlikte gördüm ya, gerisi beni ilgilendirmiyor :) Bu şekilde Pink Floyd da ne kadar büyük bir grup olduğunu ve gerçek sanatçılar olduklarını bir kez daha göstermiş oldu. Trilyonlar verseler birleşmeyeceklerini açıklamış olsalar da yardım konseri için birleştiler. Umarım bu birliktelikleri sürer ve bir albümle bizleri bir kez daha sevindirirler. Dünyanın Pink Floyd'a ihtiyacı var :P
Generalll İletim - 05/07/2005 : 12:51:07
Ben madonnanım yaptığı şovdan etkilendim...Ama konser gerçekten kötü idi katılıyorum...Sonuçta yardım konseri fazlasını bekleyemeyiz diye düşünüyorum...

0.02 Snitz Forums 2000