|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
DharkjuNs |
İletim - 12/06/2010 : 18:06:05 Konuyu Serbest Bölüm'e mi, yoksa buraya mi acsam karar veremedim ama burada daha göz önünde olur sanirim. Uygun değilse de yöneticiler taşısın artik napayim(işiniz ne sanki ;D )
Velhasil gelelim konunun amacina; burada kendi calısmalarınızı bizlerle paylasabilir, çalışmalarınıza yardım arayabilir ve geliştirmeye yardımcı olabilirsiniz.
Ben şahsen kendi çapımda müzikle uğrastığım için böyle bir konunun gerekli oldugunu düşündüm, siz de öyle düşünün kirarim kafanizi. Ben Lead Gitar ve Bass çaliyorum bu alanda yardımlarınızı ve ya benim edebileceğim yardımları yeri geldiğinde konusalim. Bunun yanında tabdir, akordur şudur budur lazim olursa buradan falan veririz birbirimize işte, hadi görüşürüz. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
iso_demiro |
İletim - 13/12/2011 : 16:25:27 Ben de Lise 1'e gidiyorum. :) Derslerden fırsat bulduğum aralarda çalıyorum bildiğim parçaları çok zevkli oluyor gerçekten, cuma günü de nasipse kursa başlamayı düşünüyorum. Klasik gitarı birkaç ay çaldıktan sonra da biriktirdiğim parayla bir elektro gitar almayı düşünüyorum. :) Ayrıca gitar çalmak kadar saz çalmak ta çok keyifli bence, ayrıca sazın telleri gitarınkilere oranla daha ince böylelikle daha kolay çalma imkanı oluyor. :) |
sheriat |
İletim - 12/12/2011 : 20:59:59 iso yaptığın çok güzel birşey ama umarım benim gibi bir ayda hevesin kaçmaz, ben de 29 yaşından sonra heves ettim bi enstruman çalayım diye, klasik gitar aldım, basit 1-2 şarkıyı da çalmaya başladım ama daha sonra gitarı çantasına koyup kaldırdım, aylardır da dolabın üstünde, sürekli gözüm onda bi indirsem, çalışmaya devam etsem diye iç geçiriyorum ama daha nasip olmadı :) |
iso_demiro |
İletim - 12/12/2011 : 18:35:22 5 gün önce komşunun klasik gitarı varmış, elektro gitar istiyordum istediğimi öğrenince bana klasik gitarı verdi geçici süreliğine öğrenmem için. Ben de kendi başıma az çok bir şeyler öğrendim işte, yakında kursa başlayacağım Allah nasip ederse. Ayrıca yaklaşık 2 aydır Saz çalıyorum. :) |
AftieL |
İletim - 14/10/2011 : 11:44:25 Bende almayı düşünüyorum :) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 29/07/2010 : 10:34:37 BİM'de 30 TL'ye bir klasik gitar vardı bir ara, almadım diye üzülmüştüm epey. :D |
|
|
|