|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| thakki1 |
İletim - 12/04/2004 : 16:44:03 Volkan Konak'ın maranda albümünde bir şarkı var, Cerrahpaşa isimli şarkısını dinleyen varmı? bu şarkı yüzünden trt bütün albümü yasaklamış, geçen gün televizyonda seyrettim, hayret ne kelime..., ölen bir akrabasının hanımın yaptığı ağıtı derlemiş, yüreğe dokunan bir şarkı olmuş, hele karadenizle birde bağınız varsa tam 12 den vurmuş, aşağıya sözlerini yazıyorum;
ah gurbet zalım gurbet ağlatırsın adami gözümde yaş kalmadi biraksana yakami
vay seni cerrahpaşa içmem suyundan içmem bi dahaki seneye yolcuda gelup geçmem
yaş akar gözüm sızlar ne kalur gerisine herkesun bir derdi var durur içerisinde
inandık doktorlara öyle böyle dediler ayrılık defterini elimize verdiler
doktorlar da ne bilir ciğerun acisini cerrahpaşa'ya koydum canumun yarisini
şimdi bu şarkıya nasıl bir yasak koyulur anlamış değilim, sözde doktorları kötülüyormuş, buna bir laf yazardımda terbiyem müsade etmiyor, sansüründe bir sınırı var, adamın canı yanmış ne deseydi, hastam tedavide öldü doktorun gözünden öpeyimmi, millet aya gitti biz hala bırakılan yerlerde otluyoruz, TELEVİZYONLARDA HERGÜN MUKADDES BİLDİĞİMİZ HERŞEYE SÖVERLER KÜTÜKTEN(RTÜK) TIK YOK, insaf, yakında araratıda oynatırlar bu kafayla hatta bizim kültür bakanlığı destekler, trt ye mail attım, gerçi nekadar başarılı olacak itin itin kuyruğuna bastığı görülmüşmü, aklıma abdürrahim karakoçtan bir şiir geldi ilk ve son kıtasını yazarak bitireyim, kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla
çıkmıştı makama arzuhal için bey dedi yutkundu eğdi başını, bir azar yediki oldu o biçim şeyy dedi yutkundu eğdi başını...
yürüdü kör topal çıktı şehirden ağzına küfürler doldu zehirden, salladı dilini vazgeçti birden OYYYY DEDİ YUTKUNDU EĞDİ BAŞINI...
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Fisher_Sam |
İletim - 17/04/2004 : 21:58:03 TRT Önce Televole gibi saçma sapan şeyleri yaklasın! Sanatçıların önünü kapatarak bir yere varamayız |
| Milamber |
İletim - 17/04/2004 : 20:40:54 verdim gitti !(niye verdiğimide özel olarak söylerik burada tartışma çıkmasın ;) ) ben volkan konağı çok severim bu şarkısınıda çok beğendim karadenizin en iyi sanatçılarından biri kendisi |
| inter_23 |
İletim - 17/04/2004 : 10:12:12 bizler(atalarımız)bu toprakları resmen kanları ile sulamışlar ya şimdi başımızdakilere baksanıza Kıbrıs'ı verecekler.Ulu önder ne demişti:"Efendiler Kıbrıs bizim için bir kaledir eğer orayı kaybedersek vatan'ı kurtaramayız"ta o zaman ne kadar önemli olduğunu belirtmiştir.Eğer orayı verirsek YAZIKLAR OLSUN :( |
| bdogan |
İletim - 16/04/2004 : 17:21:34 Aslında saçma olan şey halkımızın televizyonda gördüğü herşeyi doğru sanması. yaw adam mafya dizisi çekiyor türkiyede görünmeyenlerin gerçeğini gösteriyor bizimkiler ise onları örnek alıyor. bir tv herzaman iyi şeyleri göstermek zorunda değil asıl olanı bizim kötü ve iyi olanı ayırmamız ayıramıyoruz ve herşeyi göründüğü gibi sanmaya ahmakça devam ediyoruz. Türkiyede hala mafya olmadığına inanan ve herşeyin devletin eseri olduğuna inanan insanlar var. Adam çekiyor mafya dizisini gösteriyor kötü adamları bizim halkımız ne yapıyor ? bu adam iyi bu adamı örnek almalıyım diyor yaw sen bu zihniyetteki adama ne yapabilirsin? Adam sana yanlışı gösteriyor sen onu doğru sanıyorsun ..... vahhhh benim insanıma vaaahh benim şehitimde..... |
| thakki1 |
İletim - 14/04/2004 : 01:24:12 Kıbrıs meseleside ayrı konu tabi, hergün onlarca satılmış, maaşını AB den alan şerefsizlerin yaptığı programları seyretmemek için tv bile seyretmiyorum, eskiden gazete alırdım onuda bıraktım, daha doğrusu burda adını vermeyeceğim bir gazeteyi okuyorum, imzada yakışmış bu arada |
|
|
|