|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
RoM3o |
İletim - 17/12/2008 : 23:33:06 Arkadaşlar,
Bildiğiniz, yada çok tanınmış, bir zamanlar çok hit olmuş yada çok beğendiğiniz bar gibi yerlerde çalınan tür parçalar lazım. Özellikle hazırlayacağım bazı "PvP" videoları için. (Bknz: Tragedie - Hey Oh!). Şimdiden teşekkürler :))
Saygılar... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kobebryant |
İletim - 27/12/2008 : 22:44:37 AC/DC'nin birkaç parçasını severim ama bana pek pogoluk gelmedi. Daha çok Soulfly yada Mudvayne tarzı şarkılardan bahsediyorum. :) |
torres17 |
İletim - 27/12/2008 : 21:44:03 alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
Hareketli şarkılardan konu açılmışken ne zamandır konu açmayı düşünüyordum ama hep aklımdan çıkıyordu şimdi yeni konu açıp kirliliğe sebep olmak istemem.
Bana gerçekten sağlam pogo yapılacak şarkılar önerebilirmisiniz rica etsem. :)
AC/DC Dinle o zaman.. ideal şarkılar bulursun o grubu dinledikten sonra... |
RoM3o |
İletim - 18/12/2008 : 17:49:09 Teşekkürler dodo :) Daha fazla yardımlarınızı bekliyorum =) |
kobebryant |
İletim - 18/12/2008 : 16:37:40 Hareketli şarkılardan konu açılmışken ne zamandır konu açmayı düşünüyordum ama hep aklımdan çıkıyordu şimdi yeni konu açıp kirliliğe sebep olmak istemem.
Bana gerçekten sağlam pogo yapılacak şarkılar önerebilirmisiniz rica etsem. :) |
Dodo |
İletim - 17/12/2008 : 23:54:31 Bu listemi paylaşmasını pek sevmem ama.. :P How I Met Your Mother'ın Barney'sinden geliyor..
Get Psyched Mix
1. I Wanna Rock - Twisted Sister 2. You Give Love a Bad Name - Bon Jovi 3. Lick It Up - KISS 4. Paradise City - Guns N' Roses 5. Dancing with Myself - Billy Idol 6. Rock You Like a Hurricane - Scorpion 7. Panama - Van Halen 8. Talk Dirty to Me - Poison 9. Thunderstruck - AC/DC 10. Dr. Feelgood - Crue 11. Round and Round - Ratt |
|
|
|