|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
inter_23 |
İletim - 16/02/2008 : 02:19:12 Evet arkadaşlar Türkiye'nin katılacağı şarkı açıklandı :
http://www.youtube.com/watch?v=Z1xCv8gtyJI |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
FearOfThEDarK |
İletim - 05/04/2008 : 23:35:20 öyle bir şarkı çok zor |
Karakartal312 |
İletim - 26/03/2008 : 23:54:13 Tamam işin içinde siyaset de var da şarkı iyi olduğu zaman bunun hiçbir önemi yok. 2003'te nasıl birinci olduysak o kalitede bir şarkı yapılırsa yine olabiliriz. |
FearOfThEDarK |
İletim - 21/03/2008 : 20:43:35 zaten eurovision siysi bir yarışma herkes kendi komşusuna yakın olduğu ülkeye atıyor bir şarkı yarışmasından çok siyasi olarak yakın ülkelerin verdikleri 12 puanlarla birbirlerine hediye verdikleri bir törengibi
|
kobebryant |
İletim - 10/03/2008 : 22:47:33 Ben de bu şarkıyla yarışmanın kazanılmayacağını düşünenlerdenim... Nedeni apaçık ortada Türkçe şarkılarla katıldığımız yıllara bir bakalım... Birde İngilizce yazdığımız şarkılarla katıldığımız yıllara bir bakalım fark açıkça belli oluyor. O açıdan bende kazanmaya dair hiçbir umut yok TRT bu İngilizce şarkı yazma olayını kafasına sokana kadarda kazanabileceğimizi hiç sanmıyorum... |
RoM3o |
İletim - 10/03/2008 : 22:40:14 Mor ve Ötesi iyi bir grup ama Eurovision da kazanmak için bu yetmiyor..Hem siyasi mevzular işe giriyor hemde daha öte çalışmalar yapmak lazım.Eurovision a bence Türkçe değil İngilizce şarkılar ile katılmak daha mantıklı olurdu.Bunu dediğim zaman çoğunuzun türkçemizi korumalıyız der gibi olduğunuzu duyuyorum çoğumuzun nickleri bile ingilizce lütfen bu savunmaya geçmeyin artık Sertab Erenerden hiç mi birşey kapamadılar.Öyle rimirimiley karşında süperstar falan ohooo işimiz zor gerçekten. |
|
|
|