Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
HighVoltage
İletim - 07/11/2007 : 14:54:47 Shrek 3'ü izleyenler bilirler filmin bitişinde çok hoş bir şarkı var, onu kim söylüyor adı ne bilen var mı. Tanıdık geliyor ama çıkartamadım. Daha önce başka filmlerde de kullanılmış olabilir?
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
HighVoltage
İletim - 11/11/2007 : 20:50:41 Eyvallah canım :) Üniversiteli olduğunda seni de görürüz...
İletim - 08/11/2007 : 22:45:04 Eyvallah hocam, verdiğin adreste 30 sn'lik demolar var sadece. Parçayı buldum demişsin, görüşelim mutlaka
scorpionfa
İletim - 08/11/2007 : 18:50:40 Bulamazsın tabi, çünkü sırf bu film için yapılmış özel bir düet. Haricen "sherek 3 song" diye bir albüm çıkmadıkça sağda solda "capture" leri bulursunuz. Galiba biraz erken konuştum bu yazıyı yazıncaya kadar cd sinin çıktığını gördüm. http://www.cduniverse.com/search/xx/music/pid/7416899/a/Shrek+the+Third:+Motion+Picture+Soundtrack.htm Dinlemek için media player veya real player seçenekleri mevcut.
Edit: Öyle böyle derken hakikaten benimde hoşuma gitti. Buldum parçayı. Thank you, falletin me be mice elf again! Mail adresi verirsen görüşürüz.
HighVoltage
İletim - 08/11/2007 : 11:32:59 Sağ ol, aklıma gelmemişti. Edie Murphy & Antonio Banderas - Thank You... Ancak şarkıyı youtube dışında başka bir yerde bulamadım.