Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
kobebryant
İletim - 28/08/2007 : 00:23:08 arkadaslar bu konuda insanı gercekten aglatabilecek sarkilari paylasalim .
sebnem ferah - yagmurlar guns n roses - don't you cry tonight guns n roses - november rain cem karaca - sende basini alip gitme
sizden de bu tür öneriler bekliyorum merakle ve hergün takip edecem bu konuyu...
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
kobebryant
İletim - 17/11/2007 : 10:28:51 bunu dier konuda belirtmistim ama bunda da soleim
my dying bride - for my fallen angel
Tony_P@rker
İletim - 17/11/2007 : 01:25:09 Şunu anladım ki, uğruna ağlanacak birisi oldğunda en hızlı şarkıda bile ağlıyor insan..Bir tane de benden gelsin..
Özgür Kurum - Senden Başka
DharkjuNs
İletim - 25/09/2007 : 22:45:30 Shining - Endless Solitude (Depressive Black Metal) Adam zaten şarkıyı ağlayarak söylüyor, eşlik etmek de pek zor olmuyor..
Uruk-Hai
İletim - 23/09/2007 : 12:13:38 Ferdi Tayfur - Merak Etme Sen (tarzim degil ama cok güzel söylemis)
karçiçeği
İletim - 20/09/2007 : 14:55:50 bence herkeze göre ayrı bir duygusal şarkılar vardır öyle değilmi ferhat göçerin gidemem,orhan ölmez bana bırak,rober hatema beyaz ve sen,kubat yalan,gökçe kırgız kalbime gömerim o zman yani bir değil birden fazla şarkı var bece bu site çok harika herkazin birbirleriyle bu konuları paylaşması çok güzzel tebrikler