AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 ‘Eurovision’da 1’inci olan şarkı çalıntı’

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
murataydemir193 İletim - 22/05/2007 : 15:14:36
‘Eurovision’da 1’inci olan şarkı çalıntı’
52. Eurovision Şarkı Yarışması’nda birinci olan Sırbistan adına yarışan Maria Serifoviç’in seslendirdiği “Molitva” şarkısının çalıntı olduğu iddia ediliyor.

PRISTINE - Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de düzenlenen 52’nci Eurovision Şarkı Yarışması’nda birinciliği kazanan Sırbistan “Molitva” (Dua) isimli şarkısı, Arnavut “Ndarja” (Ayrılık) şarkısına çok benzediği, özelikle de nakarat melodisinin aynı olduğu idda ediliyor. Söz konusu şarkı, 2006 yıllında Arnavutluk’ta düzenlenen TOP FEST Şarkı Yarışması’nda şarkıcı Soni Malaj tarafından söylenmişti.

Arnavut sanatçı Soni Malaj, NTV’ye yaptığı açıklamada, “Sırbistan’ın şarkısını duyunca şaşırdım. Bir anda sandım ki benim şarkım başlıyor. Şu anda kararı müzik uzmanlarına, son kararı ise Eurovision jürisine bırakıyorum” dedi.

Daha iyi anlamak için izleyin:
http://www.youtube.com/watch?v=mn0WAvFh9GQ&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Entvmsnbc%2Ecom%2Fnews%2F408025%2Easp
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sith_lord İletim - 16/06/2007 : 22:38:28
alıntı:
tolga1907 tarafından yazılan:

arkadaşlar bu yarışmada oylar politikdir orneğin karadağ sırplara tam puan verdi niye daha yeni ayrıldılar.bize fransa tam puan verdi niye 1 oradaki türkler 2 onlarla yaptığımız alışverişler.anlıyacağınız olay bu.ve şarkıda çok abartılı benzerlik yaok.

Nasıl yok?Söylediğin mantıklı değil.O olayın Eurovisionla ilgisi yoktu açıkçası bence.
armageddon İletim - 16/06/2007 : 03:16:41
Tmamaen siyasiydi ewt yani devletler arası ilişkilere bakıldı, bilen biliyo babam mesela tahmin ediyodu burası buraya fazla puan verir burası buraya diye, zaten ukrayna falan dandikti kesinlikle biz en iyiydik ama rus kızlar da fena değild
tolga1907 İletim - 15/06/2007 : 10:55:43
arkadaşlar bu yarışmada oylar politikdir orneğin karadağ sırplara tam puan verdi niye daha yeni ayrıldılar.bize fransa tam puan verdi niye 1 oradaki türkler 2 onlarla yaptığımız alışverişler.anlıyacağınız olay bu.ve şarkıda çok abartılı benzerlik yaok.
HighVoltage İletim - 04/06/2007 : 23:37:11
Zaten nispet olsun diye seneye o şarkıyla katılıcaz Hemi de İsmail YK'dan ... Vokal olaraktan da Gaffırcığımı koyduk mu tamamdır
HASS000 İletim - 03/06/2007 : 00:57:02
Bir "Allah belalarını versin" demediğiniz kalmış :D

0.03 Snitz Forums 2000