AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 yardmınız gerekliBond Explosive adlı şarksının ki

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Jonquil1 İletim - 18/08/2006 : 23:11:52
acaba bana Bond Explosive adlı şarksının ki bu 2004 albümü neyse siz bu şarkının bana gitar notalarııdr nedir ben bilmem abim bana onu piyano notasına çevirck.neyse onu bulabilrmsnz.bunu yaparsnız.çok büyük iş yapckksınız.hadi lütfn.aalahaşkınna.

saygılar

ya isterseniz dha ii bir şeçenek veriim bana keman notaları olarak verin.hiç bilmem verin bir noıta bulundsa ne verirseniz verin.çok süper şarkı
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Jonquil1 İletim - 21/08/2006 : 10:35:45
Dreamwalker
sana nası tşk edeceğimi bilmiyorum.sana çok tşk.yrdımın için notalarını buldm.kaç gündür arıyodm çok sevinçliim
Dreamwalker İletim - 21/08/2006 : 06:33:57
Asagidaki linkte baya bir cesit var.. Bak, istedigini bulursun umarim. Bir kac mp3 var o linkte ayrica, ancak gordugum kadari ile grubun muzigi degil. Yani notalari calmis vatandasin birisi mp3 olarak ornek olarak vermis. Legalligi konusunda bir sey diyemem, sonucta notalarda pek legal degil sanirim (unauthorized sonucta)

http://homepage.mac.com/WebObjects/FileSharing.woa/wa/default?user=popmac&templatefn=FileSharing22.html&xmlfn=TKDocument.22.xml&sitefn=TKSite.4.xml&aff=consumer&cty=US&lang=en

Buda ikinci link. Daha az secenek var ama belki isine yarar:
http://homepage.mac.com/popmac/bondsheetmusic/FileSharing28.html
falamir İletim - 19/08/2006 : 13:46:14
Kimsenin bir şey diyememesi bilmediği için olabilir mi? Makul bir sebep, sabır genç çekirge.
Jonquil1 İletim - 19/08/2006 : 10:39:45
neden kimse yrdm etmiyor.biliyorum ardarda msj atmak kurallara aykırı ama bu konu benim için çok önemli.özür dilrm.lütfn bana bu şarkının notalarını buluunnn

0.02 Snitz Forums 2000