|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
iceberg987 |
İletim - 27/07/2006 : 08:20:58 arkadaşlar sizce ceza mı iyi sagopa kajmer mi.bence kajmer kolpa nın tekidir |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
-eL_Niño- |
İletim - 08/04/2007 : 21:34:26 Ya bırah Allah aşkına kaç senedir rap dinliyosun ki. Allah bilir yeni öğrendin cümlede kullanmak istedin.
Mürekkep Doldurdum ve Sanal Alem Delikanlıları'nı biliyo musun? Bilmiyosan ceza ile battle ı aynı cümlede kullanma bi daha ;)
Not:Senin Battle dediğin şey Diss diye geçiyo ;) |
torres17 |
İletim - 07/04/2007 : 20:42:00 alıntı: DeatH_SoldieR tarafından yazılan:
alıntı: torres17 tarafından yazılan:
bence ikiside deil ceza ztn şarkılarını aybene yazdırıo sagopada bi açıklamasında ben para kazandıım işi yaparım dior bence ikiside deil
1-)Emin misin aybenin yazdığına? Asıl ayben cezanın üstünden rank kazanmaya çalışıyo ve eminimki cezanın parçalarını kullanıyo.
Kanıtı: Bu sene çıkan bi filmin müziğini (adını unuttum :S) yapması istenmiş ve bir gecede yazmış. Annesinin vefatından sonrada bir parça yazıp minik serçeye yollamış oda nakarat yazmış arkasından harika bir düet yapmışlar(kesinlikle önerilir)
2-)Saqo da bildiğim kadarıyla Türk Dili Ve Edebiyatı okumuş, bu konuda iş teklifi gelse ve kazandığından daha fazla para önerilse kabul etmeyeceğinden eminim. Kariyerinin doruğunda kimse yolundan dönmez.
Her söylenene inanma ;)
o zmn ceza yı nie hiç battle da gormuyoruz herif hep aynı şarkıları söyluyo hiç battle da görmedim( sen battle ı da bilmessin) |
baby_face |
İletim - 31/03/2007 : 18:11:11 alıntı: TyLn tarafından yazılan:
Kufurlu ve nerdeyse soledılerınden hıçbietşey anlaşılmayan şarkıların neresini seviyorsunuz. ben bu şarkıları sevmıyorum dogal olarkta solıyenlerıide [HİÇBİRİ]
hayır bikaç tane şarkı küfürlü sadece...+ben dinlediğim bütün rap şarkılarını anlıyorum,anlaşılmicak bişe de yok bana göre... |
hasantahsinq |
İletim - 30/03/2007 : 21:44:05 Haklısın,işte bilip bilmeyen rap dinleyicileri belli oluyor. Sagopa kesinlikle
alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
Ben sana burdan birşey derdirdim neyse....Sen git mimimi fon dinle zaten Sagopa dinleme neler söylediğini anlayamazsın daha önce ki konulara verdiğin mesajları göz önünde bulundurursak aklın yetmez yani. Albüm satış oranları;
1. KAFİLE (SAGOPA KAJMER)-CD 88% 2. FEYZ AL (CEZA) CD 12%
Ayrıca Ceza'nın en sevilen albümleri Med-Cezir ve Rapstar'ın prodüktörüdür bu 'kolpa' kajmer.^o) Ayrıca hiç rap dinlemeyenlerin bile , değil netten mp3'ü indirmek orjinal cd'sini aldırmıştır bu 'kolpa' kajmer.^o) Soulfly'ın bile taktirini kazanmış daha ne olsun be.:)
|
TyLn |
İletim - 30/03/2007 : 21:36:35 Kufurlu ve nerdeyse soledılerınden hıçbietşey anlaşılmayan şarkıların neresini seviyorsunuz. ben bu şarkıları sevmıyorum dogal olarkta solıyenlerıide [HİÇBİRİ] |
|
|
|