|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
CrAzY_IVAN |
İletim - 18/05/2006 : 19:53:20 Grubun bateristi, benim yakinen arkadaşım olduğundan, sitelerindeki demo kayıtları sizlerin de beğenisine sunarak, yorumlarınızı almak istedim. Bu sayede Onlara hem destek hem de fikir verebileceğimizi düşünüyorum. (Maddi imkânları göz önünde bulundurarak yorumlarınızı yaparsanız daha sağlıklı olacağını belirtmek isterim)
Demo şarkılara buradan ulaşabilirsiniz (Ayrıca site içinde ayrıntılı bilgiler alabilmeniz de mümkün)
http://www.notrmod.com/music.html |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Venomaniac |
İletim - 14/06/2006 : 01:57:40 Bu arada kendi çabalarımızla oluşturduğumuz siteden her türlü bilgi alabilirsiniz...
www.notrmod.com |
Venomaniac |
İletim - 14/06/2006 : 01:56:21 grubun bateristi olarak ; NOKİA SUPER SOUND yarışmasına "SADECE" şarkımız ile katıldığımızı bildirmek isterim. Desteklerinizi bekleriz...
|
|KRONDOR| |
İletim - 21/05/2006 : 23:11:06 Kesinlikle solist başarısız. Sesini beğenmedim; yaptıkları müziğe de uygun değil kanımca. Ancak müziksel olarak fena değiller. |
DarthSelo |
İletim - 21/05/2006 : 16:04:50 solist cidden başarısız... ritm gitar iyi ama solo pek iyi deil... bateristte fena değil... |
Vendatta |
İletim - 20/05/2006 : 21:31:54 "Nötrmod - Sadece ve Cendere favorimdir" Tebrikler... |
|
|
|