|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rappier |
İletim - 14/05/2006 : 20:24:27 Bu müzik gerçekten çok hoşuma gitti biraz araştırdım ama kimin söylediğini ve parçanın ismini bulamadım. Şu anda yurtdışında olduğum için kapsamlı bir araştırma yapma şansımda yok. Yardımlarınızı bekliyorum  |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HASSOOO |
İletim - 15/05/2006 : 07:37:15 Maalesef o şarkı değil; önceden çalmalistesi vardı en üstte, kaldırmış nedense sitenin yapımcısı.
Rappier hocam, bu hatun çok ünlü, zibil gibi albüm ve single'ı var. Eğer bulursan ben de faydalanmak isterim :) Bende 4-5 parçası var sadece maalesef... |
HighVoltage |
İletim - 15/05/2006 : 00:34:56 Siteyi açtıktan kısa bir süre sonra bir şarkı çalıyor ama o şarkımı bilemiyorum.üstelik hiç birşey yapmadım kendiliğinden çaldı.zaten seste son seviyede kalmış, birden başlayınca ödüm koptu :D ama güzel şarkı, ben beğendim. |
Rappier |
İletim - 14/05/2006 : 22:38:59 Dostum eve dönünce ablanın en az bir düzine şarkısını indirmeyi düşünüyorum. türü tam bana hitap ediyor. Bu türden bildiğiniz güzel parçalar varsa benimle paylaşırsanız sevinirim :) |
HASSOOO |
İletim - 14/05/2006 : 20:49:02 Utada Hikaru - Passion
Zamanında başka foruma yazmıştım, bu şarkı o şarkı :)
... Şu sitenin background müziğini söyleyen hatundur kendisi... favorilerimdendir, şarkı da ayrı bir hoştur zaten http://www.xanga.com/Hyuuga_Nagasaki
Üstte bir bar var, oradan şu şarkıyı seçin, play'e basın, biraz bekleyin: Passion
Dehşet şarkı ...
Düzenleme 1: bar görünmüyor nedense. Düzenleme 2: Şarkının orijinal adı Passion değil; sitedeki isim o. Orijinal ad Sanctuary. Düzenleme 3: Kız şarkıyı siteden kaldırmış hocam. Şarkı için bana ulaşırsan MSN'den sevinirim :) |
|
|
|