|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ShiLMyrO |
İletim - 08/04/2006 : 22:14:22 Arkadaşlar her yeri şarkıcı olmayan şarkıcılar bastı ne düünüyorsunuz...Sizçe en iyi şarkıcı kim tabii en kötüsüde...??!):(: |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
uckazaz |
İletim - 23/04/2006 : 22:15:56 Merak ettiğim,kime sorsam;"ben magazin sevmem zaten","diziler çok gereksiz saçma","şu şarkıcılar da amma çoğaldı,bi işe yaramaz bunlar","haberler de magazin oldu","gazeteler bomboş,gereksiz haberlerle dolu.","popüler kültür bu,çok kötü.",gibi yanıtlar alıyorum.Peki o zaman kim bu popüler kültüre reytingi kazandıran?Bugüne kadar,haftasonu oturup magazin seyrediyorum ya da seray severin albümünü aldın mı çok güzel diyen kimseyi görmedim...de seray sever de magazinler de hala ekranda... Sanırım benim tanımadığım bissürü emekli teyze,evde kalmış kızlar var  |
ShiLMyrO |
İletim - 23/04/2006 : 00:04:23 yaw arkadaşlar bu işler eskiden böyle miydi???Belli sarkıcılar unlu ısımler wardı..??Cıkarlardı hem eglenırler hem eglendırılerdı...Canlı canlı sarkılarını soylerlerdı...Şimdi bizim sanatcılar avrupaya acılıyor cunki turkıye de pıyasa oldu...Kral fm yı bır acın tanımadıgım kısıler ne soledıgı bellı deıl...Hatta bazıları kendılerı bıle soylemıyorlar yaaa...Şu yeni yetmeler bi kere çıkıp canlı soylemeden sarkıcı oluyorlar.... |
mj |
İletim - 17/04/2006 : 23:18:26 yine başladı popzıtarrr yarışması..allah sonumuzu hayır etsin arkadaşlar..
|
Rappier |
İletim - 17/04/2006 : 18:43:46 Bunun ismi POPÜLER KÜLTÜR... Medya insanların ne istediğine karar veriyor, ne yemesi gerektiğini söylüyor ne giymesi gerektiğini gösteriyor. Ve bunu yapması için medyaya sürekli yeni malzemeler lazım. İşte şu anda gördükleriniz bu malzemeler. Bazıları iyi ve iyi olanlar bir şekilde ilerliyor. Kötüler ise posası çıkana kadar kullanılıyor sonrasındada bir kenara atılıyor.
|
ultramert |
İletim - 09/04/2006 : 17:50:05 milletin kısa yoldan şöhret olmak için yapmayacağı iş yoktur kendini rezilde eder,vezirde eder umut kapısı işte ne yapacan yazık çok yazık!! |
|
|
|