AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Drednat

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
NoD0ubT İletim - 13/02/2006 : 17:55:04
Drednat adında yeni bir grup doğuyor :P Henüz demoları çıkmadı ama tanıtım için bir şarkı yaptılar.
Drednat - Yedi Kule
14/02/2006 - link tarafımca silindi :)

Objektif(!) Yorumlarınızı Bekliyorum

Not: Yapanın izni ile mp3 linki verdiim için sorun olmayacağını düşünüyorum?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
DharkjuNs İletim - 18/02/2006 : 12:57:48
Eline her gitar alan, müzisyen olmasın doğru fakat; gerçekten gelecek vaadeden, yetenkli arkadaşların da önünün açılması gerektiğini düşünüyorum. Krondor'lar da haklı tabii, piyasada o kadar berbat gruplar dolanıyor ki... Benim de sizler gibi müzikle uğraşan arkadaşlarım var. Hem Aydın'da hem İstanbul'da çalışmalar yapıyorlar. Size onlardan birinin adresini vereyim(evrestmant@hotmail.com), siz onlarla görüşün, konuşun... ßelki birtakım eksiklerinizi giderme şansınız olur. Onlarında eksikleri var tabii.. Anlaşırsınız yani :) Kimbilir, belki ilerde gerçekten iyi birşeyler yaparsınız da, ben daha sık Türkçe Rock dinlerim.;)

Dark_Tranquillity İletim - 15/02/2006 : 12:45:52
Sorun değil... Ama kayıdın ses düzenindeki kötülüklerin nedeni maddi imkansızlıklarımız... Hatta devamını alabilmek için $u anda bütün grup üyeleri sabah 8 gece 24 gibi çift i$lerde çalı$maktadırlar. Vokalimiz Akın ise üç tane restoranta sadece demoyu alabilmek için içki masalarına piyano çalıyor... :)

Burası bir oyun forumu herkes oyunla ilgilenir gibi bir ön-yargı değildi benim söylemek istediğim $ey. Günlük hayatta herkesin iliklerine kadar i$lemi$ olan rekabet duygusunun oyun forumlarında çok belirgin olmasıydı... Anlatmak istediğim $ey anlamakta güçlük çeken arkada$lar için tekrarlamak gerekirse "ben seni keserim" vari muhabbetlerinin oyun forumlarında artık bir tarz olmasıydı. Ki benimde oyun geçmi$im o kadar kötü değildir :)... Bir dönem www.darkvenue.com'da ve oyun serverlarinda çe$itli görevlerde bulunmdum. Orada da durum aynıydı... İnsanlar gün boyu birbirlerini nasıl ala$ağı ettiklerini anlatır dururlardı...

Herneyse.... Demomuzun kalan parçalarını alabilmek için parayı tamamlamak üzereyiz... Aldığımız zaman ilgilenen arkada$lara msn adresimi verebilirim...

Saygılarla...
|KRONDOR| İletim - 15/02/2006 : 01:45:10
Tekrar foruma bakar mısın bilmiyorum; ama ağır eleştirim için özür dilerim. İşin içine maddi olanaksızlıklar girince bu tarz sorunların çıkması doğaldır. Tabii bunu ben bilmiyordum...

Özellikle rock müziğine bakış açımız benzermiş. Bunu duyduğuma sevindim. Yedikule coverı, bana göre de ancak bu şekilde yapılabilirdi. Bu nedenle de bunu cover olarak göremiyorum. Coverdan çok yorum desek belki daha uygun olur; ama o da tam doğru tanımlama olmaz. Müziksel olarak doğu ve batı sentezi yapabileceğiniz aklıma gelen ilk parça Edip Akbayram'ın Aldırma Gönül parçası oluyor. Tavsiye vermek bana düşmez; ama bunun coverını dinlemek isterdim. Biraz zor bir parça, o ayrı :)

Batı müziğiyle büyümüş olmam, Türk müziğinden uzak olduğum anlamına gelmiyor. Yukarıda saydığım grupların yanısıra Zeki Müren'den (Ki bana göre Türk müziğinin en iyi yorumcu ve söz yazarlarından bir tanesiydi) Bulutsuzluk Özlemi'ne kadar birçok kişi ve grubu da severek dinledim, dinliyorum. Anlayacağın, müziksel açıdan zengin bir birikimimiz var :)

Bir de burasının bir oyun sitesi olması nedeniyle, buradaki kişilerin sadece oyunlarla ilgilenen kişiler olduğu şeklindeki yorumunuzun yanlış olduğunu belirtmeliyim. Nasıl siz sadece müzikle ilgilenmiyorsanız, biz de sadece oyunla ilgilenmiyoruz. Bu yüzden yorumlarımızı "bilgisiz" kişilerce yapılmış yorumlar olarak görmemelisiniz.

Diğer parçalarınızı da dinlemek isterim. Tek bir parça dinleyerek grubu kötülemek yanlış bir tavır olur.
NoD0ubT İletim - 15/02/2006 : 00:08:20
Umarım ileride de kısmet olup da CDniz çıkarsa birtek müzisyenler alıp dinler, Ultima Online oynayanlar değil :). Kim ben daha iyisini yapardım demiş yukarıdaki kısımlarda bulamadım.
Daha fazla uzatmak istemiyorum.
Başarılar dilerim
Dark_Tranquillity İletim - 14/02/2006 : 23:28:29
edit butonunu bulamadım o yüzden buraya yazıyorum . "$arkılarımızı dinlemek istememen bizim için kayıp" kısmı silinmeli :).. Ben yanlı$ okumu$um onu.

te$ekkürler tekrar.

0.03 Snitz Forums 2000