AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 The Dark Knight - Kara Şovalye

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
CrAzY_IVAN İletim - 07/08/2008 : 19:00:36
Filme dün gittim ve tek kelimeyle özetleyeyim: Şahane.

Senaryo, kurgu, oyunculuk, teknik, teknoloji film içindeki herşey çok etkileyiciydi. Anlaşılan Christian Bale'i Hollywood'un daha birçok başarılı projesinde daha görebileceğiz, adam her role yakışıyor bir şekilde. Ayrıca Heath Ledger (The Joker) ise inanılmaz bir performans sergilemiş, karşınızda gerçekten bir psikopat olduğunu hissediyorsunuz. Mimikler, gözler, konuşmalar... Ocak 2008'de fazla ilaç kullanımından (reçeteli ilaç, başka birşey değil) hayatını kaybetmiş olması çok üzücü... Yeteneğini bu filmle yeni göstermiş olacaktı sinema sektörüne. Ne diyelim, Allah rahmet eylesin.

Gitmeyen varsa, kesinlikle tavsiyemdir. Batman & Joker çarpışması harika olmuş.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
inter_23 İletim - 23/08/2008 : 16:48:40
Mükemmel bir filmdi. Joker hakketen filmin sürekleyici olmasına katkı sağlamış =). Gerçekten güzel film...
Lenin İletim - 10/08/2008 : 19:39:13
The Dark Knight'a İngiltere'de gitme şansım oldu. Diyalogların yüzde 50-60 gibi bir bölümünü anlayabilmeme rağmen hiç sıkılmadım :D
Joker'e büyük bir saygı var. Filmin sonuna kadar Joker'in her esprisini sanki tiyatrodalarmış gibi alkışladılar. Ne yalan söyliyeyim bende alkışladım. Filmi bu kadar çekici kılan her yönüyle Joker bence.
wolverine İletim - 08/08/2008 : 00:26:25
Esaretin Bedeli birinciliğe oturuyordu bu film çıktı ortaya...

Bu kadar puan almasında Heath Ledger'in ölümü, Christian Bale'in son zamanlarda artan hayran kitlesi ve Christopher Nolan'ın boş filmi olmaz diyerek atılan oylar etkili olmuş sanırım.
CrAzY_IVAN İletim - 07/08/2008 : 21:47:35
Evet, birincilik Esaretin Bedeli'ne iyi gider bence.
wolverine İletim - 07/08/2008 : 20:57:36
Heath Ledger keşke yapmasaydı ama jubilesini muhteşem bir oyunculukla yapmış.

Film öncelikle İMDB'de birinciliğe oturacak şekilde iyi değil. Fakat çoğu kahraman filmlerine göre üst seviyede. Özellikle jokerin planları akla hayale sığmayacak biçimde.

Gotham şehrini beğenemedim gotik tarzından çok New York gibi metropol bir Amerikan şehri görünümüne sokulmuş Gotham.

Genede izlenilecek güzel bir film.

0.02 Snitz Forums 2000