AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Max Payne Beyaz Perdeye Geliyor

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ceberruh İletim - 09/11/2007 : 20:35:10
Play Station 2 ve Microsoft Xbox için üretilen ve dünya çapında 1.8 milyon adet satılan bilgisayar oyunu Max Payne'in sinema film olacağını daha önce duyurmuştuk.

Karısı ve çocuğunu öldürenlerden intikam almak için zorlu bir takibe çıkan özel ajan Max Payne'i kamera önünde Mark Wahlberg'ün canlandırmasına karar verildi.

2000'lerin başından beri ortada olan projenin senaryosu Beau Thorne tarafından yazıldı. Max Payne'in yönetmen koltuğunda ise John Moore oturuyor.

Kaynak: Beyazperde.com
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
iso_demiro İletim - 17/11/2007 : 15:12:51
ya ben de gunz çalışmıyo sizde nasıl çalışıyo yaaaaaaaaa :'(:'(
batuhanus İletim - 13/11/2007 : 22:48:51
tbf nin üstü ne varmış peki?:P m-style dan iyisi yok diye biliyorum bende zaten çok çok az yapabiliyorum..
Palad1n İletim - 13/11/2007 : 22:46:32
alıntı:
faress tarafından yazılan:

alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

WarCraft isterik ! xD

Güzel filmlerden bir de Resident Evil var oyun-->film

Gel beraber gunz ı çekelim bizde:D ben sana tbf yaparken slow motion nasıl görünür acaba:D

konuyla uyuşmadı ama bana karşı gelmek istiyorsan gunsda kapışalım 11 lvl ve 34 lvl var

Adım arwen bul beni ! xD
Tbf sux ;)
metallic_white İletim - 13/11/2007 : 22:04:18
alıntı:
CrAzY_IVAN tarafından yazılan:

alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

Vay be Bilgisayar Oyunu Kahramanlarinin hepsi beyaz perdeye gelmeye basladi, Spiderman coktan gelmisti

Max Payne ise çok gereksiz olmuş. Zaten aynı içerikte yüzlerce filmi var Hollywood'un: Adam ailesini işini herşeyini kaybeder, bunu yapan herkesi öldürür. Çok sıradan. SlowMo koyarlar belki de, o da çok "Matrix" olur artık.

Katılmıyorum Altuğ hocam, kabataslak bakarsak elbet böyle görünebilir fakat Max Payne'in kurgusu, tavırları, senaryo çizgisi gayet farklı bir ölçüde. Senaryoyu demiyorum, yakın olabilir farklı hikayelere, ama sinemayla yakından ilgilenenler bilir ki salt senaryoyla iş bitmiyor. Bunun sergilenişi çok daha önemli. Bu konuda devrim yapan filmleri bile ele alırsanız aşağı yukarı senaryolar birbirinden çalıntıdır, fakat sergileniş biçimi çok önemlidir. Eğer oyunla taban tabana bir film sunarlarsa, kamera açıları, yönetmenin becerisiyle birleşirse uygun bir fragmanla ortalığı kasıp kavururlar diye düşünüyorum; gerçi hoş, bir Hollywood filmiyse ne beklenebilir orası da muamma ama...
quLeryuzz İletim - 13/11/2007 : 20:35:53
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

WarCraft isterik ! xD

Güzel filmlerden bir de Resident Evil var oyun-->film

Gel beraber gunz ı çekelim bizde:D ben sana tbf yaparken slow motion nasıl görünür acaba:D

konuyla uyuşmadı ama bana karşı gelmek istiyorsan gunsda kapışalım 11 lvl ve 34 lvl var

0.02 Snitz Forums 2000