|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Baygitar |
İletim - 03/05/2007 : 16:36:26 Ben kendime ufak çaplı bir film arşivi kurmaya karar verdim... Dedektiflik ve polisiye konulu filmler en çok hoşuma gidenlerdendir... Komediye zaten bayılırım. Birde siyasal filmler...
Bu tür konularda favori filmleriniz var mı?Varsa kısa bir açıklama ile yazarsanız sevinirim:) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Baygitar |
İletim - 06/05/2007 : 22:28:23 Eve Dönüş filmini aldım.Umarım güzel bir filmdir.Siyasal film ve türk yapımı.İzlemedim ama güvendiğim bir kadrosu var.Tavsiye ederim:) |
wolverine |
İletim - 04/05/2007 : 23:07:48 sihirbazı önermişler siyasi bir film; "Elveda Lenin" gerçekten çok kaliteli bir Alman filmi berlin duvarının falan yıkılış sürecini anlatıyor
"Tünel" adlı Alman filmide gerçekte yaşanmış bir hikaye berlin duvarının altından tünel kazıp doğudaki akrabalarını batıya getirmeye çalışan 4-5 arkadaşı anlatıyor |
Baygitar |
İletim - 04/05/2007 : 22:37:46 ne demek hepimiz paylaşım için burdayız:) |
comandante |
İletim - 04/05/2007 : 22:33:07 ne demek hepimiz paylaşım için buradayız.bu arada benden önce sen öğrenirsen sende bana haber ver:) |
Baygitar |
İletim - 04/05/2007 : 22:28:13 comandante bu arada sanada tsk ederim yardımların için...Öğrenirsen gerçekten iyi olur çünkü çok güzel filmler çıkıyor festivallerde...İzlemek isterim yani.Bende araştırmaya başlıyacağım:) |
|
|
|