AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Kısa film çekmek?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Baygitar İletim - 25/04/2007 : 16:21:21
Benim merakım vardır şöyle güzel bir kısa film çekmeye fakat sadece merakta kalıyor bu:)Nerden başlayabilirm??Aranızda tecrübeli olan varmı?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Baygitar İletim - 29/04/2007 : 20:39:17
alıntı:
tarafından yazılan:

http://www.benimsinemalarim.com/ adresinde kısa filmler mevcut. Onları izleyerek kafanda bir şeyler canlandırabilirsin. Ayrıca sitede çekim konusunda dersler de bulabilirsin. Forumlarında da takıldığın konularda soru sordun mu, tam olur :)

Yardımın için özellikle tsk ederim:)Gercekten cok hosuma gitti...Hayatımda yeni bir çağ açabilirim bu site sayesinde...

Yardım eden tüm arkadaşlara sonsuz tessekkürler!!Kafamda az çok bir şey oluştu...Tabi sizin sayenizde:)
comandante İletim - 29/04/2007 : 18:26:15
öncelikle birkaç arkadaşınla beraber bir senaryo hazırlaman lazım,tabi bunu yaparken filmde kullanabileceğin mekanları,oynayabilecek kişileri göz önünde bulundurmak lazım.mesela benim kardeşim de arkadaşlarıyla bir film çekiyor.mesela hastane sahneleri için üniversitenin medikosunu kullanıyorlar.bu tip şeyler için izin almak o kadar da zor değil yani.sonra iş senaryoyu bu mekanlara oturtmaya kalıyor.başarılar
|KRONDOR| İletim - 28/04/2007 : 01:26:48
http://www.benimsinemalarim.com/ adresinde kısa filmler mevcut. Onları izleyerek kafanda bir şeyler canlandırabilirsin. Ayrıca sitede çekim konusunda dersler de bulabilirsin. Forumlarında da takıldığın konularda soru sordun mu, tam olur :)
Baygitar İletim - 27/04/2007 : 16:59:57
hmm tsk ederim...Bakacaz artık bide adam ayarlamak falan var bu iş için.İki kere başlayıpta sonuna getiremeyince tekrar bana güvenipte şekilden şekile girerler mi bilmem:)
Major yardımın için saol...Bunları dikkate alacam:)
major İletim - 26/04/2007 : 20:22:12
İlk olarak adam akıllı fazla uçuk olmayan bir senaryo yazıver. Sonra çekebileceğin mekanları düşün. Sonrada karakterleri oynayacak kişilerin senaryoaki hallerini düşün. Daha çekime başlamadan her sahneyi nasıl çekeceğini hayal et ve bir yerlere not al. Çektikten sonra montaja girmek istiyorsan herhangi bir prog. yüklemeden windowsun movie maker ıyla idare edebilirsin...

0.03 Snitz Forums 2000