|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
major |
İletim - 27/04/2006 : 20:05:48 G.O.R.A Müzikleri
Arkadaşlar filmin başında Cem Yılmazın göründüğü sahnede (o kırmızı bir arabayla giderken) çalan fevkalade bir parça vardı. Adını bilen var mı? |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Tony_P@rker |
İletim - 30/04/2006 : 23:46:34 Eğer giderken ki parça ise 2.parça..Ama arabanın içinde çalansa o diil.. |
Mérula Alba |
İletim - 30/04/2006 : 23:33:11 Üç farklı liste buldum. Bunlar tek bir listeye de ait olabilir. Hiçbir fikrim yok. Ancak aradığın şarkı muhtemelen "2. Acilis"
1-Gora Soundtrack - 14 Temmuz 1789 Flashback 2-Gora Soundtrack - Acilis 3-Gora Soundtrack - Al 1'de Burdan Yak 4-Gora Soundtrack - Alev Topu 1 5-Gora Soundtrack - Alev Topu 2 6-Gora Soundtrack - Arif Baskin 7-Gora Soundtrack - Arif Egitim 8-Gora Soundtrack - Atik Kent 9-Gora Soundtrack - Bar-Lounge 10-Gora Soundtrack - Club-Gain 11-Gora Soundtrack - Dügün 12-Gora Soundtrack - Garavel 13-Gora Soundtrack - Garavel Hologram 14-Gora Soundtrack - Gora Drama Turnz
1-Gora Soundtrack - Gora'ya Inis 2-Gora Soundtrack - Gorüsme Odasi 3-Gora Soundtrack - Hiper-Optik Basküler Dondurucu 4-Gora Soundtrack - I Know Kung-Fu 5-Gora Soundtrack - Ihtiva Reçetesi 6-Gora Soundtrack - Isinlanma Odasi 7-Gora Soundtrack - Kaçis 8-Gora Soundtrack - Logar Baskin 9-Gora Soundtrack - Marifetname 10-Gora Soundtrack - Negney
1-Gora Soundtrack - Olduramadim 2-Gora Soundtrack - Orman 3-Gora Soundtrack - Pilot Binbasi Riza Küçükdurmaz 4-Gora Soundtrack - Raki Sofrasi 5-Gora Soundtrack - Uzaylida Olsa Insan Insandir 6-Gora Soundtrack - Veda 7-Gora Soundtrack - Yazilar 8-Gora Soundtrack - Yemekhane 9-Gora Soundtrack - Yükleme Makinesi 10-Goran Karan - Stay With Me
|
Smeagol |
İletim - 29/04/2006 : 11:01:20 bilmiyorum şarkıyı ama dv sine sahipseniz film sonunda bütün müziklerin ismi yazıyor. ordan kolayca bulabilirsiniz sanırım. |
Geforce |
İletim - 28/04/2006 : 18:03:53 bende aryorum be abiler,bulursanız banada verin... |
|
|
|