AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 yeni dünya (amerikanın keşfi)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
onuncuköy İletim - 07/03/2006 : 19:28:10
arkadaşlar filme gideniniz varsa bi yorum alabilirmiyim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HighVoltage İletim - 12/03/2006 : 00:27:24
ahahaha sen herhalde hiç Zerrin Özer'in gülüşünü duymadın "ıhıhıhııııııııııı" :)
Sanırım aynı kanalda -evet öyle olması lazım- Zerrin Özer ve Fikret Hakan'ın birlikte yaptıkları 70'li yıllar adında bir program var, o da gayet güzel.Bir ara seyretmenizi tavsiye ederim.
umutcanuguz İletim - 11/03/2006 : 20:10:44
En garibime giden gülüşü.AAAA gibi çok garip bir gülüşü var.En güzel yanı da kuru kuru reklam veya kısa bir ara demiyorlar.Bir tabloya güzel,kısa bir şiir veya bir özlü söz yazıyorlar.Onu okuduktan sonra reklama geçince nedense diğer programınlar reklama geçtiğinde hissettiğim nefret duygusunu hissetmiyorum.
HighVoltage İletim - 11/03/2006 : 17:42:42
Ben de severim kendisini.Yaşamdan dakikalar programını da özellikle kaçırmamaya gayret ediyorum.Bence kaliteli bir program.Hıncal Uluç elbette dünyadaki en bilgili insan değil ama göz önünde olduğu ve bilgisini bu tür programlar aracılığıyla paylaştığı için bilgili ve kültürlü bir insan olduğunu düşünüyorum.En azından birtakım insanlar gibi oturduğu yerden konuşmuyor.Gezip gördüğü yerleri anlatıyor.Özel hayatında nasıl biridir orası beni ilgilendirmez.Ben sadece kültür-sanat yönünü beğeniyorum.Programda ki espirilerde hiç fena değil yani :)
|KRONDOR| İletim - 10/03/2006 : 22:10:10
Kimi sevip sevmeyeceğinize karışmam; ama benim gözümde bilgisiz ve şişirilmiş biri. He, hiç bilgisi yok diyemem elbette; ancak beni bilgilendirebileceğini de düşünmüyorum.
ultramert İletim - 10/03/2006 : 20:09:42
ne de olsa galatasaraylı bir şahsiyet futbol hakkında yorumlarını seviyorum

0.03 Snitz Forums 2000