|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
_OutLaWs_ |
İletim - 04/02/2006 : 17:08:39 izleyen varsa şahsen çok beğendim...gerçek,belgelere ve olaylara dayanması daha da güzel valla şimdiden söliim kurtlar vadisinden daha kanlı...ve suikastler kaliteli |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
_OutLaWs_ |
İletim - 05/02/2006 : 21:34:55 Bırak ii olmuş o vahşilere...Zaten filmden sonra ,Türkler bu filmi çuval olayını gururlarına yediremedikleri için çekti...dediler. |
archer_elf |
İletim - 05/02/2006 : 20:57:08 Propagandalar filmlere kadar tastı!!Nereye gidiyoruz kimbilir?Bilgisayar oyunlarınada damlamaya basladılar.Bu yolun sonu pek de iyi değil galiba...Kurtlar vadisine gelince bende gitmedim ama bu amerikalılara iyi bir ders oldu propaganda nasıl birseymiş birazda onlar gorsun.Ayrıca cuval olayının öcünü gercekte alsaydık bu kadar insana gosteremezdik cunku amerikan basını bunu 2 dakkada ort paz ederdi.Maalesef bu da bir propaganda ve bunu yaptığımız için cogumuzun içinde belirlenemez bir sevinç var.Amerikanları anlıyorum sanırım=) |
HighVoltage |
İletim - 05/02/2006 : 14:44:37 amerikan filmleri hep propaganda içerikli zaten.komedi filmleri hariç çoğu filde bayraklarını gözümüğze sokuyorlar.kurtlar vadisi ırak ı henüz izlemedim ama amerikan karşıtı bir tavrı varmış.film eleştirmenleri tarafından sinemasal degerinin az olduğu, amerikan filmleri gibi olduğu söyleniyor.bence iyi de yapmışlar hep onlar mı propaganda yapacak :p ayrıca amerikan gazetelerinde de türkler çuval olayını gururlarına yediremedikleri için böyle bir film yapmışlar deniliyo.. ha bi de cennetin krallığında en sevdiğim sahne hilal taktiğinin görüntülendiği sahne :) |
_OutLaWs_ |
İletim - 05/02/2006 : 12:11:04 herşeye rağmen izlenilmesi gerekir bence..zaten diğer filmlerinden daha güzel olduğu kesin ama israilide sütten çıkmış ak kaşık yapması beni sinirlendirdi doğrusu |
wolverine |
İletim - 05/02/2006 : 11:41:12 cennetin krallığında da bazı propagandalar vardı tam olarak sözle müslümanları kötülemiyolardı ama bi sahnede iki ordu karşı karşıya geliyor savaşmıyolarda orda bi hristiyanları gösteriyolar hristiyanlar beyazlar içinde iyi taraf müslümanlar siyah elbiseli hatta aralarından siyah dumanlar çıkıyor kötü taraf gibi görüntülenmiş bi sahnedede balian selahaddine söyle diyor benim her askerim senin 10 adamına değer gibi birşey söylüyor bunları yazmamın sebebide son zamanlardaki hollywood filmlerinin propagandasına bir örnekti bu |
|
|
|