|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Lord_vampir |
İletim - 03/01/2006 : 14:11:11 Arkadaşlar,ben ZalAura diye bir filmin çıkacağını duydum.Nasıl bir film olduğunu biliyormusunuz? |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HighVoltage |
İletim - 03/01/2006 : 17:46:29 Zathura: Bir Uzay Macerası Zathura Danny ve Walter sürekli kavga eden iki kardeştir. Babaları işe gittiği zaman ablaları onlara göz kulak olmaktadır. Yine böyle bir günde yaramaz kardeşler kovalamacaları sırasında bodruma inerler. Burada eskilerden kalmış bir oyun masası bulurlar. Ve oyunu oynamaya başlarlar. Benzerlerinden tamamen farklı olan bu oyun onları asla tahmin edemeyecekleri bir maceraya sürekler. Uzay boşluğuna kadar giden çılgın olaylar dünyada sona erebilecek midir?
gerçektende jumanjinin aynısı.tek fark uzayla da ilgili olması.izlenmeye deger bir film olduğunu sanmıyorum.
|
wolverine |
İletim - 03/01/2006 : 17:11:57 ismi zathura jumanjiyle hemen hemen aynı sadece mekanı farklı gitmezsende çok fazla şey kaçıracağını sanmam |
onuncuköy |
İletim - 03/01/2006 : 14:28:52 arkadaşım o zathura olmasın sakın.Hani bi film vardı jumanji diye ona benzer bi öyküsü var.Zaten internetten bulursun. |
|
|
|