|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| yunuslacin |
İletim - 11/04/2005 : 16:20:54 Tamamen atmasyon ama eğlendirici. Benim eski yaşantım şöyleymiş:
"Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz.
Bugünkü Fransa civarında bir yerlerde 1800 civarında doğdunuz.
Bir korsan, esnaf veya brokerdiniz.."
Bi haylide yetenekliymişim.
http://users.pandora.be/gad/re/turks.html
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| ejderhaaa |
İletim - 13/11/2005 : 20:08:38 ben onceki hayatta inektim hatirliyom :D |
| RealBetmen |
İletim - 13/11/2005 : 10:28:43 hehehee güzelmiş saolun!! |
| Lord_vampir |
İletim - 11/11/2005 : 21:19:59 Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie. Bugünkü Kuzey Amerika civarında bir yerlerde 1750 civarında doğdunuz. Bir casus veya dedektiftiniz. Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Gizliliği severdiniz.Bir kamuflajisyen olabilirdiniz. Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Dersiniz: İçinizdeki kıskançlık ve öfkeyi yenmek ve sizi rehberleri olarak seçenlerin yenmelerine yardım etmek. Bu zayıflıklara korku ve öz-pişmanlığın neden olduğunu anlamak zorundasınız
|
| izeto |
İletim - 09/11/2005 : 20:20:05 PARDON:benimkide ilk sayfadaki "Evil"in söylediğinin aynısı!!! |
| izeto |
İletim - 09/11/2005 : 20:18:27 benim ki dede ilk sayfa da "EVİL"in yadığının aynısı |
|
|
|