AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Yeniden Pargraf Tamamlamaca

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
tommys İletim - 12/09/2008 : 20:20:56
Arkadaşlar lanet olsun ki buna benzer 3 konu daha var.Ama benim konum biraz daha değişik.10 mesajda bir hikaye değişiyor ve belli bir konusu oluyor.O konuyu da hikayeyi başlatan yazıcak.İlk önce ben başlıyayım.

Konumuz:Euro 2008

Tarih 7 Haziran 2008.Yer İsviçre'nin Cenevre şehri.Türkler ilerler.Türkiye'de de evinde maçı izleyen milyonlarca kişi var.Maç Portekiz-Türkiye maçı.Tayfun maç başlamadan bir saat önce yürüyordu.Sokaktan geçerken cam kırdı.Merdivenin altından geçti.Kara kedi gördü.Birden eve geldi.Veeeeee.....
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
tommys İletim - 13/09/2008 : 13:24:19
Hala silah sesleri çıkıyordu.Tayfun yatağına yöneldi.4 gün sonra Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı vardı.Saat 14:30'du.Tayfun Carrefour'daydı.Çünkü Pazar günü işyeri için tatildi.Tayfun hem de maaşını yeni almıştı.Arkadaşlarıyla gezerken..............
iso_demiro İletim - 12/09/2008 : 22:57:48
Ve iki taraf ta kazandığı için birbirlerine 100 dolar verdiler.
tommys İletim - 12/09/2008 : 20:41:08
Işığı açtı ve uyudu.4 gün sonra Tayfun Portekizliler'le konuşuyordu.Portekizliler Tayfun'a İsviçre-Türkiye maçında yenileceklerini söylüyordu.Portekiz'in ise Çek Cumhuriyeti'ni yeneceğini.Hatta 200 dolarına iddiasına bile girdiler.Veeee........
iso_demiro İletim - 12/09/2008 : 20:33:10
maç için bir sürülü portekizli evine gelmişti.Onlar iş dostuydu.Beraber maçı izlemeye başladırlar.Maç bittiğinde portekizliler sevinçli olarak kiraladıkları evlerine gittiler.Tayfun hakeme sinirliydi ama yapcak bir şey yoktu.Yatak odasına yöneldi tam o anda....

0.03 Snitz Forums 2000