AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 alttakine hangi arabayı verdin

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
yekta15 İletim - 02/01/2008 : 21:01:53
evet arkadaşlar bu oyunda alttakine araba veriyorsunuz

ben alttakine FORD MUSTANG veriyorum umarım beğenmiştir
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
chessmaster İletim - 07/01/2008 : 15:00:34
hergün o konuya bakmayarak yardımcı olabilirsin herkese... bu arada benim siteye giremediğim zaman yok sende bir sorun olsa gerek.
quLeryuzz İletim - 07/01/2008 : 12:33:12
ve sitedede sorun var çoğu zaman girmiyor nedenini bilmiyorum ve bir konu var 4 veya 5 gün oldu hala kitlenmedi knight bölümünde Uruk-Hai'de gözükmüyor ne yapıcaz bilmem.
kabil İletim - 07/01/2008 : 10:41:36
arkadaşlar şuanda bu tür konuları açan arkları uyarmaktan ve açtıkları konulara msj atmayarak konunun unutulmasını sağlamktan başka yapabileceğimiz birşey yok.
forumun yeni dizaynıyla,konu sabitleme sisteminin gelmesiyle herşeyin daha iyi olacağı kanısındayım.
sanırım o zamana kadar yapabilceğimiz çok şey yok.
kcarakilic İletim - 07/01/2008 : 03:07:48
evet gerçektende forum iyice rezil olmakta bende bayadır giremiyorum projelerim dolayısıyla ama her girdiğimdede derhal çıkmak istiyorum gerçekten forumun toparlanmaya acil ihtiyacı var..yönetime Allah sabır versin..
Kakaleyte İletim - 06/01/2008 : 17:39:59
Ne bu yaa!! Böyle saçma konular açarsanız bu foruma hiç kimse gelmez hatta gider! Zaten forumda linkleri üye olmayanlarda kullanabiliyor. Bunun olumlu kullanalım ki üye olmayanlar da forumdan yararlanabilsin. Öneriler ve Eleştiriler bölümünde açılan konuda oyunsitesi'nin dünya sıralamasındaki yeri gibi bir konu vardı Türkiye'de 9475.'ymiş.Eğer böyle devam ederse bırakın 9.000'i ilk 15 bin - 20 bin e zor gireriz!!! İlk üye olduğum forum oyunsitesi'ydi ama gözümden çok düştü! Hemde Çok

0.02 Snitz Forums 2000