|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ShiLMyrO |
İletim - 30/04/2007 : 17:50:15 Arkadaşlar ben silkroada gece dışında giremiyorum.Saat 11'den önce girmiyor:S 40 dakika aralıksız denedim ama nafile.Bir kere girdi tam charlar gelicek Dc verdi.Acaba sizde de bu oluyo mu aynısı dün 3 kere daha oldu :S
Birde Knight Online'de 33 tane server var.11 Server ve her serverin 3 bölümü.Ama Sro da 18 mi ne saydım deminde unuttum.Bu serverler fazlalaşsa bizde girsek tam süper olur.
Bu arada premium gibi bişey var mı ? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
memoe |
İletim - 16/05/2007 : 14:00:01 alıntı: ellesharr tarafından yazılan:
oyuna grmek için taktik şudur garntilidir image code u girdikten sonra 30 saniye basılı tutun confirme en dlu zmnda bile girer
BU TAKTİK İŞE YARAMIYO BOTLAR İÇİN OLAN TAKTİKTE MAZİDE KALDI |
ellesharr |
İletim - 09/05/2007 : 19:26:09 verdiğim taktik arada çalışmıyabilio bot kullanıosanız şu taktiğide deneyebilrsinz çift client açın birine oyuna grmek istediğinz accountu yazın dierinede oyuna grmek istemediğinz acountu yazın önce oyuna grmek istedğinz acountun image codeunun gelmesini bekleyn sonra image kodu girin fakat confirme basmayn sonra dier acountın olduu clienta geçin orda image code geldiği an ana acountnza geçn confirme basın ve oyundasınz :))) |
Baygitar |
İletim - 08/05/2007 : 16:41:15 Online oyunların hepsinin sonu KO gibi olacak...Ve öyle oldu da:) |
|WOLF| |
İletim - 08/05/2007 : 14:08:47 alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
Arkadaşlar ben silkroada gece dışında giremiyorum.Saat 11'den önce girmiyor:S 40 dakika aralıksız denedim ama nafile.Bir kere girdi tam charlar gelicek Dc verdi.Acaba sizde de bu oluyo mu aynısı dün 3 kere daha oldu :S
Birde Knight Online'de 33 tane server var.11 Server ve her serverin 3 bölümü.Ama Sro da 18 mi ne saydım deminde unuttum.Bu serverler fazlalaşsa bizde girsek tam süper olur.
Bu arada premium gibi bişey var mı ?
bu gün gelecek patchla artı premium var:(offf bu oyunda ko gibi oluyo yaa:( |
|WOLF| |
İletim - 04/05/2007 : 19:49:11 eleshar sağol yaa vallla oluyo:Dama bazen olmuyo:( ben confirme sürekli basıyom alttaki turuncu yazı geçince bırakıyom sonra giriyo. |
|
|
|