|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
memoe |
İletim - 15/03/2007 : 21:08:40 Silkroad açarken kız char açmak daha avantajlı çünkü en çok eşya kızlara çıkıyo En iyi giyisi armor armor giymek daha iyi Köpek alırken başka bir kişiden alıyorsanız exance yapmayın o kişi stall yani tezgah kursun Biri sizi zengin yapıcam diyorsa ininmayın kesin kandırcaktır ve birkişi size 60 lık char verip sizden pahalı eşya istiyorsainanmayın yalan sölüyordur En zevkli silah türü kılıçtır sizi eylendirecek hareketleri varır yok ben çok can götüren silah istiyorum diyorsanız glavie yani mızrak alın Garment giysiler ne işe yarar?
Garmentler Magic gücü arttırmak için giyilen giysi türleridir ve resmi sitesinde belirtildiği gibi %20 hızlı koşmanızı ve %20 daha az mana harcamanızı sağlar. Bunun yanısıra, Magic defans değerleri diğer giysi türlerine göre yüksek olduğu için Magic attacklarda en düşük hasarı almanıza yardımcı olurlar. Ayrıca Magic Reinforce (Magic Güçlendirme) değerlerinin diğer giysi türlerine göre yüksek olması nedeniyle Magic vuruşlarda da artma sağlarken Fiziksel vuruş gücünden biraz düşürür.
Protector giysiler ne işe yarar? ?
Protectorlar Armor ve Garment giysilerin ortalanmış halidir ve %10 hızlı koşmanızı ve %10 daha az mana harcamanızı sağlarlar. Herkes için uygun bir giysi türüdür. Bütün güçlendirme değerleri diğer iki giysinin ortasındadır. not:alıntıdır
Armor giysiler ne işe yarar? ?
Armorlar güçlü Fiziksel defans özelliğine sahip giysi türüdür ve Physical Reinforce (Fiziksel Güçlendirme) değeri yüksek olduğundan dolayı Fiziksel vuruş gücünüze de oldukça etki edecektir fakat Magic vuruş gücünüz ve defansınızı düşürecektir. Bunun yanısıra koşma ve mana harcama değerlerinize etki etmez Bir Skill açmayı planlıyorsunuz ve bu skilin yeteri kadar güçlü bir skill olup olmadığına karar veremiyorsunuz. Böyle bir durumda nasıl hareket edilmeli. Skiller üzerinde güç belirten bazı unsurlar vardır. Bunlardan dikkat edilecek kısmı bir örnek üzerinde açıklamaya çalışalım: Bir skill açmayı planlıyorsunuz ve üzerinde şu ibare var Magical Attack Power : 12-23 (%100) Alternatif olarak diğer bir skillde de Magic Attack Power : 10-20 (%150) Bu tür durumlarda sayısal olarak belirtilen extra attack gücünden ziyade parantez içerisinde belirtilmiş olan % değerini dikkate almanız daha yerinde olacaktır. Rakamlarla belirtilen kısım, vuruş tipine göre eklenecek damage değerini belirtir fakat parantez içinde belirtilmiş olan % değeri de kullandığınız skill türüne göre (Magic veya Fiziksel) normal vuruş gücünüzün % kaç arttırılacağını belirtir. Yani Normal vuruşunuz 100'ken %100'lü bir skille 200 vurabilirken, %200 bir skille 300 vurabilirsiniz. Bu nedenle sayılarla belirtilen kısımdan ziyade % ile belirtilen değerleri yüksek olan skilleri güçlendirmeniz daha yerinde olacaktır. Tabii her skilin kendine özgü özelliklerini de hesaba katmayı unutmamanız lazım. Mesela alansal vurma gücüne sahip skiller totalde her zaman fazla vururlar Skill Point yavaş biriki yorsa fazla sayıda iksir alıp sizden en fazla 3 lvl büüyük bir canavara dalın ama durup dururken sataşmayan canavarlara dalın Trader ken black suitliler tarafından öldürülmek istemiyorsanız yanınıza güvenebileceğiniz yüksek lvl trader ve black suit li kişilerle anlaşın ve yardım isteyin Çabuk para biriktirmek istiyorsanız iksir felan almayıp sizden küçük canavarlara dalın <bu kadar> son okuduğunuz için saolun |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
karanga |
İletim - 29/03/2007 : 18:36:57 ya iyi gitti benim som bow 8 lwl 750k |
Soul_Keeper |
İletim - 27/03/2007 : 15:05:41 köpeğin hayırlı olsun karanga :) bi süre sonra sokaklara atma bak yazık hayuvan cauza :D bu arada elixir buldunmu sat 180k ya şimdilik up etmen gereken bişi yok. sos bulursan ve lvl ına yakınsa ayriyetten işine yarıyosa kullan. olmazsa sat. satmadan önce piyasaya bak ya da buraya yaz fiyat söleyelim para çar çur olmasın. |
karanga |
İletim - 24/03/2007 : 21:38:16 TÜH BE O ZMN SOS +1 YAPARDIK:)(SATTIM 150K YA)
eklenti:evet 24.03.2007 itibariyle 1m küsür yapmış bulunuom bu günün sonunda köpeği alıommmmmmmmmmmmmmmmmm |
-eL_Niño- |
İletim - 24/03/2007 : 21:30:20 KO ya uyarlarsak upgrade scroll. Yanındaki yazıya göre giysi, silah, kalkan, takı seviyesi artırmanı sağlar. |
karanga |
İletim - 24/03/2007 : 18:51:19 elixir lar ne işe yarar(dün bi tane çıkardım da) |
|
|
|