AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Blade Rehberi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
armageddon İletim - 28/02/2007 : 19:43:54
Biri bana güzel bi blade rehberi hazırlayabilir mi? skilleri statları giysileri ne levelde hangi skile verilcek

karakter özellikleri şuna yakın olcak tabi yanlış yaparsam siz düzeltin

Blade - Cold - Garment - Full Str
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
armageddon İletim - 01/03/2007 : 19:48:36
Gap falan nedir acaba onu da anlatır mısınız??? bide şu level 5 e kadar bişi verme falan yani aradaki boşluk olanları bi anlatır mısınız?
armageddon İletim - 01/03/2007 : 19:45:41
Yani ben zaten colddan psy defansı bide fire den psy vuruş arttıranları açıcam da vuruşlarda cold mu fire mi kullanıyım onu öğrenicektim biraz yanlış anlattım.Bide şu skillerden hangi kitapları açıcam falan biri yazarsa sevinirim.
Palad1n İletim - 28/02/2007 : 23:39:08
klavye başında ölürsünüz blade'de gapı 8-9 yaparsanız /test edilip onaylandı :) hele cold pek vuramıyor da :)
Soul_Keeper İletim - 28/02/2007 : 21:26:51
skiller adlı başlıkta blader rehberi var
umutcanuğuz İletim - 28/02/2007 : 20:47:10
Ben de blade kasıyorum. Hatta söylediklerinle birebir aynı bir charı. Force skillerinden cold seçtiğine göre defans skillini bi kere maxlamalısın. Firedan phy att ;layttan grass-walk, mag att mutlaka açmalısın. İleride firedan shield skilli var adını hatırlayamadım onu açabilirsin. Garment doğru tercih. Castle shielda gerek yok belki 25'ten sonra açarsın. Eğer uğraşır kasarım yaparım dersen hep sp farm yap gapı 8,9 bırak ki ben öyle yapacam.

Bak burada yazdıklarım senin için iyi veya kötü olabilir ben de bladede acemiyim.

Ben cold gidiyorum.Firedan phy att; layttan grass-walk, mag att; forcedan passive skillini açtım. Bu arada neyi açarsan aç passive skillerini unutma.

0.02 Snitz Forums 2000