|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
canbabal03 |
İletim - 13/01/2006 : 14:14:55 ewet arkadaşlar knighttaki dclerden veya oyundan sıkıldaysınız size yeni bir oyun önerbilirim.Bu oyun Knight tarzında bir oyun ama grafik açısından daha yüksek.Oyunu www.silkroadonline.net sitesinden indiriyoruz.Oyunda bi warrior bi de okçu olabiliyoruz.ama kullanabildiğimiz giysi veya silah bakımından oyun çok güzel.başta lvl atlamak zor gelebilir ama oyunda bulunan görevlerle lvl atlamak kolaylaşıyor.lvl 20 olduğunuzda 3 seçeneğiniz war. Ya trader(yani ticaret yapıyorsunuz ülkeler arası bunda çok para war!!),iki hunter(hırsızları öldürerek hunter seviyenizi arttırıyorsunuz),Thief(hırsız olarak ticaret yapan kişileri öldürerek aldıkları eşyaları çalıyorsunuz.lvl attıkça giysilerin ve silahların özellikleride artıyo.Ben oynuyorum ve 1 haftada 24 oldum.Herkes tavsiye ederim.He bide oyunun haritası oldukça büyük.Harita çin,avrupa ve islam merkezlerinden oluşuyor.harita büyük olduğu için lvl 10 dan sonra at alabiliyoruz bu şekilde zamandan tasarruf ediyoruz.
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
deepspace |
İletim - 10/10/2006 : 20:55:04 onerim konseyim.com a girip uye olun oyunun kralını gorun:) |
meraktandır |
İletim - 08/10/2006 : 23:48:03 arkadaslar ben 3 senedir ko oynuodum ama sıkıldım bi ara sr ye gecdim ve 1-2 ipucu verebilirim die bilirim..
mesela yaratıga tıkladıgınızda isminin basında bi yuvarlak top var o top acık veya gri renkde ise ex alamazsınız sizden lvl i dusuktur en seri turuncu top olanları kesin seri olarak kırmızı topluları kesebiliosanız ne mutlu size...
bi de yeni bi uygulama varmıs ben sonradan sr yide biraktuıgım için tam anlamadım ama heralde kutu topluomus bu dogruysa okcu olun ve buz skilllerini actırın sizden hızlı lvl atlayan olmas... abim ve ben 2 kişi aynı anda ıoynamaya basladık bu oyunu o surekli görev yapar ben surekli yuksek lvl li yaratık keserdim ama lvl lerimiz aynı olurdu yani item görevleri haric ex görevlerinde fazla kasılmasınızda olur illa görevle kasılır die bişi yok...
ve son olarak basımdan gecen bi olayı anlatayım lvl dusukse eger ısınlanma kapılarından bilmediğiniz yerlere ısınlanmayın benim gibi geri dönüs paranız kalmaz ing. yoksa bi türk bulana kadar kimseye derdinizi anlatamazsınız ve benim gibi sinirlenip oyunu bırakabilirsiniz :))
inş. yardımcı olabilmisimdir bu arada ko ya alternatif bi oyun buldum guzel bişeye benzio biraz inceledikten sonra size anlatırım iyi oyunlar ..... |
the_ares_king_53 |
İletim - 06/10/2006 : 21:56:22 sikl loard benim deyisimle silik lord ben ce kinght in yerini asla dolduramaz. tamm oyun grafikleri cok yuksek okadar yuksek ki ki habire lag gelioo. bide kontroller cok kotu |
the_ares_king_53 |
İletim - 06/10/2006 : 20:45:48 yaa silk loard benim deyimimle silik lord cok sıkıcı bir oyun kontrolleri cok kotu we cok lag oluoo knight gibi oyun bi daha gelmez degerini bilin |
razorwi |
İletim - 30/09/2006 : 23:42:44 bende oynuyom zaten çok mükemmel level 15 ama güçlüyüm bir 20 olayım hunter olcam gelene gidene bütün tief lere alnının çatından vurcam  |
|
|
|