AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Medieval 2 Total War'da Spy Video Sorunu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
mutu35 İletim - 17/03/2007 : 14:01:45
Oyun sırasında spy görevlerinde veya casus görevlerinde çıkan kısa videolar (harita ekranında) tek dvd li oyunlarda çıkmıyor. Siyah bir ekran çıkıyor video yok. bunun sebebi bu dvd lerin kısıtlamalı sürümü olması yani boyuttan tasarruf için bu dosyalar silinmiş. Bu dosyaların bulunduğu klasörde oyunun kurulu olduğu dizinin içindeki data\fmv kalasörü. Kısa videoları çalışan arkadaşlar bu klasörü kopyalayıp bizimle paylaşırlarsa, hem benim bu video sorunuma hemde benim gibi bu videoları izleyemeyen diğer arkadaşların sorununa çare olurlar. Hepinize teşekkür ederim. Yardımlarınızı bekliyorum...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
inter_23 İletim - 08/02/2009 : 02:24:46
Zaten flv dosayası korsanlar içerisinde yok. O da yaklaşık 1,5 gb falan. Kimse uğraşıpta upload etmez.
kabil İletim - 05/02/2009 : 08:47:16
arkadaşlar korsan oyun için paylaşım yapmak yasak. keşke oyunlar ucuz olsa herkes orjinal alabilse ama yapacak bişi yok. link silinmiştir.
metalcorexxx İletim - 05/02/2009 : 01:26:33
Spy video sorunu olan arkadaşlar, aradım taradım çin sitelerine bile gittim sonunda bi sitede buldum. İşte size fmv klasörü. Link Silindi. bunu yapan arkadaşa Allah kaza bela vermesin. Gönül ister ki orjinal alalim ama maddi durum işte sadece bi online oynamak için ne yaptim ettim BF2 yi almiştim.
DetoxJr İletim - 24/09/2007 : 05:05:50
alıntı:
KeeNlemyeküN tarafından yazılan:

Emeğe saygım sonsuzdur, özgğn(orjinal) oyun alanlarda enayi değil, tuzu kurudur sadce o kadar! Şunu kabul etmek zorundayızki Türkiye'de özgün oyun sisteminin oturması için öncelikle ekonomimizin düzelmesi gerekiyor lakin o zamana kadar şartları değiştiremiyorsak, bu şartlara ayak uydurmak zorundayız... Total War serisi hakkında diğer konu başlıklarıda hep korsan oyun olduğu için ve bu yüzden çıkan sorunlar için açılmıştır!!
Tartışmayı bırakalımda, oyun içinde çıkmayan videoların diğer arkdaşlar tarafından gönderilmesini talep ediyorum, böylece bu sitede amacına ulaşmış olur! Lütfen korsan vs konusu bi daha açılmasın. Özgün oyun almaya imkanı olan elbette alsın lakin gerçeklerdende kaçmasak iyi olur. Ne yani şimdi korsan alanlar yokmu sayılcak??? Ayıp...

Aynen arkadaşa katılıyorum..Maalesef Türkiyedeki bu oyun sisteminin düşük olması nedeniyle maddi durumdan insanlar etkileniyor.Bazı insanlar bilgisayarı zor alırken bir oyun parasının 70-120 ytl olması çok kötü! Bu maddi durumlar yüzünden korsan almaya mecbur olanlarada saygıda bulunmak gerekir ve bende arkadaş gibi videoların paylaşılmasından yanayım !
KeeNlemyeküN İletim - 10/09/2007 : 14:20:57
Emeğe saygım sonsuzdur, özgğn(orjinal) oyun alanlarda enayi değil, tuzu kurudur sadce o kadar! Şunu kabul etmek zorundayızki Türkiye'de özgün oyun sisteminin oturması için öncelikle ekonomimizin düzelmesi gerekiyor lakin o zamana kadar şartları değiştiremiyorsak, bu şartlara ayak uydurmak zorundayız... Total War serisi hakkında diğer konu başlıklarıda hep korsan oyun olduğu için ve bu yüzden çıkan sorunlar için açılmıştır!!
Tartışmayı bırakalımda, oyun içinde çıkmayan videoların diğer arkdaşlar tarafından gönderilmesini talep ediyorum, böylece bu sitede amacına ulaşmış olur! Lütfen korsan vs konusu bi daha açılmasın. Özgün oyun almaya imkanı olan elbette alsın lakin gerçeklerdende kaçmasak iyi olur. Ne yani şimdi korsan alanlar yokmu sayılcak??? Ayıp...

0.02 Snitz Forums 2000