|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| burkan |
İletim - 09/06/2006 : 11:16:30 arkadaşlar merhaba...size danışmak istediğim bir sorunum var...
aldığım şehirlerin bazılarında zırt-pırt isyan çıkıyor..orduyu ve şehri onarmaya harcadığım para yüzünden kafayı yemek üzereyim..acaba bu isyanları önlemenin bir yolu varmı???bu şehirlerden bazen kovuluyorum,geri alıp halkı kesiyorum ama 2-3 el sonra yine isyan çıkıyor...bu arada VERGİLERİ DE LOW TAX RATE'de,yani vergiden olamaz isyan...arena,amphitheatre veya collesium da yaptım...ama halk bi türlü mutlu olmuyor ve sürekli isyan çıkarıyor...
sizce ne yapmalıyım?????
eğer bişey yapamayacaksam daha fazla nasıl para kazanırım ki bunlar dert olmaktan çıksın??? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| merkez kontrol |
İletim - 21/07/2006 : 01:15:04 bence başkentini değiştirme çünkü başkenti değiştirince yeni yaptığın başkentte isyan çıkıyo sonra başkentin karışır ve askerlein senden kopar
|
| oonnuurr |
İletim - 15/07/2006 : 11:46:41 ele geçirdiğin şehirdeki tüm romalı olmayan binaları yık. yerlerine yeniden roma kültürüne ait binaları yap. nüfus artışını dizginlemeye bak. |
| burkan |
İletim - 17/06/2006 : 19:47:57 alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
Arkadaşlar başkent nasıl değişiyor?
önce şehir ekranını aç ; snr sol alttaki butonlardan "show settlement details" butonuna bas ; açılacak penceredeki alttaki butonlardan biri "make this settlement as capital"...böle halledersin... |
| burkan |
İletim - 11/06/2006 : 23:24:19 cevaplarınız için çok teşekkür ederim... |
| ShiLMyrO |
İletim - 11/06/2006 : 22:14:33 Arkadaşlar başkent nasıl değişiyor? |
|
|
|