AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 DİKKATTT (yine ruslarr)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
arsat İletim - 03/12/2005 : 19:34:31
"t;@r t.co uzantılı biri msn e eklerse bunu kabul etmeyin,
rus hackerlar türklere savaş açtı.Virüs giriyor,
Listendeki herkese söyle çünkü onlar ekleyince sana da virus bulasıyor ve
çok tehlikeli,
antiVürüsler bile işe yaramıyor.
Virüs girince animasyon gibi bir iki saniye izliyosun sonra hard
diskindeki herşey siliniyor ve veri işlemez hale geliyor" bu dosyayı ark gönderdi bence sizde herkese dağıtın...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HASSOOO İletim - 05/12/2005 : 19:39:56
alıntı:
Merula_Alba tarafından yazılan:

Bugün, eşimin ve benim mynet mail adreslerimize garip mailler gelmiş. İlginç olan şu: Gelen mail office @ fbi.gov adresinden. Mailin konusu ise şöyle: "You visit illegal websites" (Woow! Yasal olmayan siteler yalnız!) Bir başka mail başlığı da şu: "Your IP adress is logged" falan filan. Bunun yanıda postman @ hotmal.com, postman @ yahoo.com vb adreslerden yukarıda saydıklarıma yakın içerikli mailler gelmiş. Gelen mailllerin hepsi ek'li ve ne tesadüf ki yine hepsi 74 kb büyüklüğünde. Açmadım tabii ki, hemen sildim.
IP adresinin internete her bağlanışta değiştiğini biliyorum. (Yanlışsa söyleyin, bilgim olsun.)
Acaba bu, hangi milleten hackerların saldırısı merak ettim doğrusu. :)İlginç olan aynı günde hem eşimin mailine hem de benimkine gelmesi.

Çok çok büyük bir ihtimalle "şu kadar kişiye yolla şu olsun" ya da "lalalalalalala ne güzel hikaye bak, hadi sen de paylaş, arkadaşlarına yolla" türü maillerden eşinize ve size gelen; sizin eşinizin de arasında olduğu bir grup arkadaşınıza yollamanız ya da eşinizin sizin de arasında olduğunuz bir grup arkadaşına yollaması suretiyle mail adreslerinizin bu forward edilen mail'e eklendiği; ve dolaşa dolaşa bu masumane mailin (spamın) kötü niyetli bir kişinin eline geçmesi sonucu tüm adreslere aynı anda yapılan bir spam bombardımanına maruz kalmışsınız...

Kısacası;

msn listeniz değil ama arkadaşlarınıza yolladığınız şans getiren mailler, "güzel" hikayeler, fıkralar, 100000 kişiye mail atınca tedavi olacak lösemili duyuruları vs..... sizi tehlikeye sokar.
Falanca İletim - 05/12/2005 : 15:46:49
Bunlar bizim türk hackerların işi. başka bir hack forumunda okumuştum; fbi veya cia dan gelen bu fakeleri bizim türkler yapıyor ve ekteki dosyayı açmak çok tehlikeli olabilir.
alıntı:
Merula_Alba tarafından yazılan:

İlginç olan şu: Gelen mail office @ fbi.gov adresinden.
Acaba bu, hangi milleten hackerların saldırısı merak ettim doğrusu. :)İlginç olan aynı günde hem eşimin mailine hem de benimkine gelmesi.

Tony_P@rker İletim - 05/12/2005 : 00:12:43
Demek aile hackerları bunlar:)))
Mérula Alba İletim - 04/12/2005 : 22:53:44
Bugün, eşimin ve benim mynet mail adreslerimize garip mailler gelmiş. İlginç olan şu: Gelen mail office @ fbi.gov adresinden. Mailin konusu ise şöyle: "You visit illegal websites" (Woow! Yasal olmayan siteler yalnız!) Bir başka mail başlığı da şu: "Your IP adress is logged" falan filan. Bunun yanıda postman @ hotmal.com, postman @ yahoo.com vb adreslerden yukarıda saydıklarıma yakın içerikli mailler gelmiş. Gelen mailllerin hepsi ek'li ve ne tesadüf ki yine hepsi 74 kb büyüklüğünde. Açmadım tabii ki, hemen sildim.
IP adresinin internete her bağlanışta değiştiğini biliyorum. (Yanlışsa söyleyin, bilgim olsun.)
Falanca İletim - 04/12/2005 : 22:34:59
soruyu yazarken biraz daha özen gösterip anlaşılır şekilde yazsaydın cevap verirdim ama..

0.03 Snitz Forums 2000