AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 ilginç izlenimler

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Anaconda İletim - 02/12/2005 : 10:59:54
evet arkadaşlar gördüğünüz ve ilginç bulduğunuz izlenimlerinizi buraya yazın
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 14/12/2005 : 22:54:20
Umut, mesajlarının içeriği canımı sıkmaya başladı artık. Herkese laf söylemeye çalışıyorsun (buna biz de dahil). Kendine çekidüzen ver, yoksa gerekeni yaparız.
umutcanuguz İletim - 14/12/2005 : 20:36:50
alıntı:
Anaconda tarafından yazılan:

alıntı:
umutcanuguz tarafından yazılan:

Dikkat ettim otobüse bindiğimde şoföre parayı uzattığımda öğrenci demezsem tam kişi alıyo öğrenci dersem öğrenci alıyo.Paso falan göstermeden.Sanki seslenmesem öğrenci değilim.

bne hiç öyle bir olayla karşılaşmadım da

Anlaşılan dersaneye servisle gidiyosun
HighVoltage İletim - 14/12/2005 : 17:23:47
alıntı:
ozzzy tarafından yazılan:

alıntı:
HıghVoltage tarafından yazılan:

... bi kere şahit oldum şoförle haklı olarak tartışan bir bayanı utanmaz adam çocuğuyla bereber otobüsten indirdi.otobüste yaklaşık elli kişi vardı ama birtek çıt bile çıkmadı.herkes bir birinden bekliyo, sanki rahatsız olmuyomuş gibi tavırlar takınıyo...böyle nasıl yaşanır yaa.

Yaşanmaz tabi. Böyle insanlık olur mu?
Peki bir soru soracağım. Sen niye tepki göstermedin o şoföre?
Tepki göstermediysen, senin o anda o otobüsteki elli kişi hakkında hissettiklerini, şu an bizlerin de sana karşı hissetmemizi gerektirmez mi?

tepki gösterdim tabiiki göstermez olurmuyum.bunu yazımda açıkça belirtmedim ama şöföre seslendim hatta yaptığının son derece kaba bir davranış olduğunu söyledi.bu tepkim karşılığında ne şöförden yanıt geldi ne de otobüsteki diğer insanlar destekledi beni.ben de daha fazla uzatmadım.zaten şöförle aynı kültür seviyesinde olmadığımızdan telefonla şikayet ettim.ancak telefona yanıt verenlerde o insandan pek farklı olmadığı için gereğini yapacağız diyerek olayı geçiştirdi.böyle gördüğüm pek çok olayı şikayet ettim ancak nasıl sonuçlandığını bilmiyorum.belkide polise şikayet etmem gerekirdi ancak ben insanlık vazifemi yeterince yerine getirdiğimi düşünüyorum.çoğu insan bu durumda.bence herkes haksızlığa uğradığını düşündüğü durumlarda hakkını sonuna kadar aramalı.maaalesef bir çok insan sahip olduğu hakları bilmiyor.ben haklıysam asla kendimi ezdirmem.sonuna kadar mücadele ederim.haklı bir mücadele için de her konuda bilgi sahibi olmak lazım diye düşünüyorum.
Anaconda İletim - 13/12/2005 : 20:01:53
alıntı:
umutcanuguz tarafından yazılan:

Dikkat ettim otobüse bindiğimde şoföre parayı uzattığımda öğrenci demezsem tam kişi alıyo öğrenci dersem öğrenci alıyo.Paso falan göstermeden.Sanki seslenmesem öğrenci değilim.

bne hiç öyle bir olayla karşılaşmadım da
ozzzy İletim - 06/12/2005 : 09:17:36
alıntı:
HıghVoltage tarafından yazılan:

... bi kere şahit oldum şoförle haklı olarak tartışan bir bayanı utanmaz adam çocuğuyla bereber otobüsten indirdi.otobüste yaklaşık elli kişi vardı ama birtek çıt bile çıkmadı.herkes bir birinden bekliyo, sanki rahatsız olmuyomuş gibi tavırlar takınıyo...böyle nasıl yaşanır yaa.

Yaşanmaz tabi. Böyle insanlık olur mu?
Peki bir soru soracağım. Sen niye tepki göstermedin o şoföre?
Tepki göstermediysen, senin o anda o otobüsteki elli kişi hakkında hissettiklerini, şu an bizlerin de sana karşı hissetmemizi gerektirmez mi?

0.05 Snitz Forums 2000