|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| HeyCJ |
İletim - 13/11/2005 : 19:41:25 Doctor,itfayiye,polis mi? he
    |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Uruk-Hai |
İletim - 03/02/2006 : 21:15:09 TIP, Eczacılık ve Harp Okulunu bitirmek |
| DarthSelo |
İletim - 03/02/2006 : 21:11:59 ya türkiye yeteneklere göre yada isteklere göre meslek bulunabilecek bir yer değil ve her an günün şartları deişiyor.. yani üniversite sınavına 2 senem kaldı ve şimdiyle, 2 sene sonraki güncel olaylar aynı olamayacağından, türkiye gibi bi memlekette şimdiden karar veremiyorum ne olmak istediime... oyüzden en mantıklısı şu ki; bi dolu mühendislik var kardeşim hepsini kapsaya bi mühendislik yokmu? var --> endüstri mühendislii yada elektrik elektronik mühendislii.. bunlardan birini iyi bi üniversitede okuyup üstüne 2 sene işletme mastırı yapıcan, süper bi eitimin olur işte türkiyenin her anına göre... yoksa yürekten arzuladıım şey karikatürist tiyatrocu falan olmak.. yada ekmeini satrançtan çıkarıcan:D en güzeli.. yılda 3 tane büyük organizasyon kazansan paraya para demezsin... |
| scorpions |
İletim - 03/02/2006 : 16:18:03 krondor senin meslegin bu degil mi  alıntı: tarafından yazılan:
Ben çocuk değilim ki büyüyünce şu olacağım diye mesajlar yazayım. Ülkenin gerçekleri ortada. Kim bilir, belki çöpçü olurum, belki de başbakan...
Ayrıca illa |KRONDOR| yazmak zorunda değilsiniz; yazıyorsanız da lütfen doğru yazın.
|
| ultramert87 |
İletim - 03/02/2006 : 15:48:01 halkla ilişkiler ve reklamcılık |
| fatih52 |
İletim - 03/02/2006 : 15:14:57 alıntı: kara huvari tarafından yazılan:
astronot
Bunu okuyunca Cem Yılmaz'ın espirisi aklıma geldi;
Bir 3. sinifa giden cocuga sordum,ne olacaksin buyuyunce diye,cocuk uzay bilimcisi dedi.Zavallinin realistik mesleklerden umidi kalmamis.Manavci gibi birsey.Bu memlekettekimi dedim evet dedi.Dedim sen simdiden ziplamaya basla anca aya gidersin |
|
|
|