AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Büyünce ne olmak istiyorsunuz?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
HeyCJ İletim - 13/11/2005 : 19:41:25
Doctor,itfayiye,polis mi? he
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Uruk-Hai İletim - 03/02/2006 : 21:15:09
TIP, Eczacılık ve Harp Okulunu bitirmek
DarthSelo İletim - 03/02/2006 : 21:11:59
ya türkiye yeteneklere göre yada isteklere göre meslek bulunabilecek bir yer değil ve her an günün şartları deişiyor.. yani üniversite sınavına 2 senem kaldı ve şimdiyle, 2 sene sonraki güncel olaylar aynı olamayacağından, türkiye gibi bi memlekette şimdiden karar veremiyorum ne olmak istediime... oyüzden en mantıklısı şu ki; bi dolu mühendislik var kardeşim hepsini kapsaya bi mühendislik yokmu? var --> endüstri mühendislii yada elektrik elektronik mühendislii.. bunlardan birini iyi bi üniversitede okuyup üstüne 2 sene işletme mastırı yapıcan, süper bi eitimin olur işte türkiyenin her anına göre... yoksa yürekten arzuladıım şey karikatürist tiyatrocu falan olmak.. yada ekmeini satrançtan çıkarıcan:D en güzeli.. yılda 3 tane büyük organizasyon kazansan paraya para demezsin...
scorpions İletim - 03/02/2006 : 16:18:03
krondor senin meslegin bu degil mi
alıntı:
tarafından yazılan:

Ben çocuk değilim ki büyüyünce şu olacağım diye mesajlar yazayım. Ülkenin gerçekleri ortada. Kim bilir, belki çöpçü olurum, belki de başbakan...

Ayrıca illa |KRONDOR| yazmak zorunda değilsiniz; yazıyorsanız da lütfen doğru yazın.

ultramert87 İletim - 03/02/2006 : 15:48:01
halkla ilişkiler ve reklamcılık
fatih52 İletim - 03/02/2006 : 15:14:57
alıntı:
kara huvari tarafından yazılan:

astronot

Bunu okuyunca Cem Yılmaz'ın espirisi aklıma geldi;

Bir 3. sinifa giden cocuga sordum,ne olacaksin buyuyunce diye,cocuk uzay bilimcisi dedi.Zavallinin realistik mesleklerden umidi kalmamis.Manavci gibi birsey.Bu memlekettekimi dedim evet dedi.Dedim sen simdiden ziplamaya basla anca aya gidersin

4.7 Snitz Forums 2000