|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Erci-e@Hanzo |
İletim - 09/09/2005 : 21:37:02 Öyle ilginç ölümler var ki, insanin inanasi gelmiyor. Ancak hepsi gerçek ve resmi kayitlara geçmis. Dügme dikerken veya boya yaparken birçok kisinin can verdigini biliyor muydunuz? Iste ilginç ölümler:
DÜGME DIKERKEN: Ev hanimlari dikkat... Her yil, gömlek veya pantolon dügmesi dikerken 299 kisi ölüyor. Dikis sirasinda igneyi vücuduna batiranlardan bazilarinin ölüm nedeni, bulasici hastalik.
AMPUL TAKARKEN: Herkes mutlaka patlak ampulün yerine yenisini takmisizdir. Ancak her yil, 2 bin 480 kisi, ampul degistirirken elektirik çarpmasi nedeniyle ölüyor.
KASA GÖREVLISI ISENIZ: Ilginç ölümlere maruz kalanlardan bazilari da kasa görevlileri. Her yil ya soyguncularin kursunu ya da müsterilerle tartistiklari için 6 bin 500 görevli ölüyor.
TV ANTENI DEGISTIRIRKEN: Her yil, çatiya çikip anteni degistirenlerden bin 800 kisi, can veriyor. Çatidan düsen ama ölmeyenlerin sayisi da 2 bin civarinda.
SEKS YAPARKEN: Özellikle son yillarda, cinsel iliski sirasinda ölenlerin sayisinda oldukça büyük bir artis var. 1 yilda bin 500 kisi seks yaparken can veriyor.
OTO TAMIRCISI ISENIZ: Dünyanin en zor mesleklerinden biri de, kuskusuz otomobil tamirciligidir. Her yil bu is sektöründe, 900 kisi hayatini kaybediyor.
BOYA YAPARKEN: En fazla ölümlerin yasandigi is kollarindan biri de boyacilik sektörü. Dünya üzerinde her yil bin 100 kisi, boya merdiveninden düserek ölüyor.
YANLIS IGNE: Her yil 33 bin kisi, yanlis igne nedeniyle ölüyor. Özellikle Afrika'da bu tarz ölümler, artik normal sayiliyor.
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| HASSOOO |
İletim - 30/09/2005 : 17:07:54 alıntı: ercan84 tarafından yazılan:
dünyada trajikomik ölenlerin en çoğu türkiye de olsa gerek
nerden çıkardın bunu? Diğer ülkeler hakkında uzman mısın? |
| ercan84 |
İletim - 30/09/2005 : 16:59:57 dünyada trajikomik ölenlerin en çoğu türkiye de olsa gerek |
| AydogduTr |
İletim - 30/09/2005 : 05:45:42 Alakası yok ama ilginç diye anlatıyorum. Bir ajan 2. Dünya savaşında çok önemli bir belgeyi ele geçiriyor (galiba Normandiya çıkarmasıydı) ve bunları Almanlara satıyor. O kadar önemli bir belge ki Almanlar bunun bir aldatmaca vs. olabileceğini düşünüp bilgiyi önemsemiyor. Sonuçta ajanın getirdiği belgeler doğru çıkıyor... Gelelim ajana.. Almanlardan aldığı paraların sahte olduğunu anlıyor. Artık eskisi gibi iş yapamıyor, parasız kalıyor. Savaş sonunda bu ajanın ilginç hikayesini öğrenen bir yönetmen bu olayı filme almak istiyor. Ajan kendi hayatını filmde oynamak için yönetmene gidiyor ama rolünü iyi oynayamadığı için filmde oynatmıyorlar :)) |
| DJThunderDevil |
İletim - 11/09/2005 : 04:53:41 Sevgili erci bende bi örnek vermek isterim 'Bir işçi 600 tonluk pres makinasının arasına girip 2450 santigratlık fırında sigarasını yakmaya calışmış' Allah geride kalanlara akıl fikir versin.... |
| ayberksen |
İletim - 10/09/2005 : 22:20:59 ben önce arkadaşıma teşekkür ediyorum bunları bizlerle paylaştığı için sorada cevabımı yazıyorum dünya çoooook ilginç ya hayatta kalmak için yapıla bilecek hiç bişey yok herşey olucana bakıyo
|
|
|
|