AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Küsürat Sorunları?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ahmettolga İletim - 31/08/2005 : 15:25:06
Herhalde dikkat etmeyen kalmamıştır. Bir ülkenin, bir şehrin... nüfusunu yazarken hiçbir zaman küsürlü sayıları kullanmazlar. ORN: Türkiye'nin nüfusu 70.000.000. Nasıl oluyor da gerisini yazmıyorlar ya da kimleri yok gösteriyorlar???

Bir de şu var. Marketlerde; fiyatlarda 299 YTL ,1 899YTL niye böyle yapıyorlar acep? anlayan varsa lütfen yazsınnn!!!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
AydogduTr İletim - 30/09/2005 : 06:00:09
3.99 diyerek hem 1 kuruş kar hem de 1 kuruşun vergisini vermiyorsun :)) küçük rakamlar ama onlarca marketin varsa iyi para yapabilir belki :))
WarriorofThrall İletim - 04/09/2005 : 23:25:10
Gerçi Hassooo açıklamış ama konu mükemmel
R_Van Der VAARTTT İletim - 01/09/2005 : 21:33:54
Özellikle bu ayakkabı firmalarında çok var fiyatı daha ucuz görmenizi sağlıyor haso'nun değindiği gibi bir 99 ytl bir de 100 ytl
HASSOOO İletim - 01/09/2005 : 11:27:59
Türkiye'nin nüfusunu 70 milyon diye TV'lerde, genel konuşmalarda vb söylüyorlar. Velhasıl Nüfus Müdürlüğü kayıtları küsüratlıdır, 67.765.345 gibi mesela (tabii rakamı uydurdum)

Konser katılımı da bilet satışlarından rahatlıkla bulunur. Fakat burada önemli olan konsere katılımın "ne kadar yüksek" olduğunu göstermek olduğundan bu amaç için "30 bin kişi geldi" demek yeterli =)

Satışlarda ise bildiğiniz gibi, "1 milyar lira" demekle "sadece 990 milyon" demek arasında psikolojik bir fark var ;)
dwarf-old İletim - 01/09/2005 : 10:56:49
İlginç bir konu olmuş!!Abi yuvarlak hesap yapıyorlar!!Mesala banka hesaplarına göre bir yıl 360 gün oluyor!Eğer öyle olmazsa herşey kusurlu çıkar!0 lı rakamlarla işlem yapmak daha kolay!

0.02 Snitz Forums 2000